論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 ming1020 的帖子

可否PM Agent信息 多謝

大宅

shan93128 發表於 20-8-27 17:21
agent 好熱心 有D煩日日都推介姐姐比我
所以我睇到姐姐都好心急搵工
...

請問可以PM我嗎?

複式洋房

2020勳章

回覆 林中鳥 的帖子

可以以pm me?

別墅

shan93128 發表於 20-8-27 17:12
helper db 我有睇過,好多都未辭職,我驚一間佢又斷我約未死,好多都好似跳工咁,我仔冇人湊就麻煩
我而家 ...

Hi, can you pls pm the agent info to me? Thx

大宅

ming1020 發表於 20-8-21 14:41
我4月經中介介紹本地完約印姐姐,8500全包(唔包機票),姐姐已經入屋

可以介紹agent給我嗎?謝謝

大宅

shan93128 發表於 20-8-20 19:02
我早兩日請左印尼姐姐11980包晒全部野 人工4630,貴但好過海外黎到又要包酒店佢隔離
...

Pls PM agent details , many thanks

大宅

林中鳥 發表於 20-9-1 20:28
我間就HK$12,000 包2年基本保險. 挑了個印姐姐比外母, 剛她有推薦信, 又可以和僱主傾計的. 我和AGENT 都熟 ...

Pls PM agent details, many thanks

別墅

呢排同我个肯亞agent 傾計,她說這個疫情令她生意大好,因為肯亞工人有飛機可到香港。只是貴了点。起碼唔洗無期等待。呢排工人由申請到visa 出,只要45天。等工人到港,唔洗60日。
所以客多了,姐姐少了。佢講因為机票貴的問題,手續費很快會加价。

而家疫情,請海外工人根本就無期,肯亞到得了港也是好事,希望這個消息對一些急着找工人,又找不到本地工人的顧主有幫助

大宅

ming1020 發表於 20-8-21 14:41
我4月經中介介紹本地完約印姐姐,8500全包(唔包機票),姐姐已經入屋

邊間中介公司?

別墅

666999bbtong 發表於 20-10-28 13:36
呢排同我个肯亞agent 傾計,她說這個疫情令她生意大好,因為肯亞工人有飛機可到香港。只是貴了点。起碼唔洗 ...

請問肯亞溝通如何?可否pm
Agent資料?岩岩工人話續約但又反口了多謝分享

別墅

回覆 super_gloria519 的帖子

其實好簡單,你上網打肯亞工人就出到佢公司名。香港只此一間。肯亞工人,英文好好。用英文溝通就得

大宅

2020勳章

shan93128 發表於 20-8-31 11:49
應該pm晒 ,但呢個agent 好鬼熱心 日日搵我

你好,可以pm Agent資料我嗎?謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊