自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

BGCOME08 發表於 20-8-21 09:51
唔係灰嘅,係叫認清事實,唔好以為自己老公係第十個。做女人都要2手準備,有自己財政/物業,有個萬一都唔 ...

真係冇唔食魚嘅貓

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kiki1230 發表於 20-8-21 09:54
見佢平時好好先生咁,有咩活動全家一齊出席,原來靜雞雞同靚女女下屬一齊,仲離埋婚,完全估佢唔到

佢老 ...

都係嗰句啦,做女人唔好乜都依賴晒個男人,做ftm都要有經濟實力先做得架

大宅

fa_chan 發表於 20-8-21 09:46
所謂乖既男人在後生時唔敢去試,到人到中年,突然意識到可能怕自己將來老左,冇能力去玩,應酬d後生女,未 ...

加上到中年,事業穩定開始有成熟味道,出街洗錢都豪爽d,自然覺得sharp過同年嘅男仔

如果男人一世揾勁少錢,小三自然少左

大宅

vivibabyvivi 發表於 20-8-21 09:55
都係嗰句啦,做女人唔好乜都依賴晒個男人,做ftm都要有經濟實力先做得架
...

平時見佢老婆好光鮮又名牌衫又名牌袋,老公又錫佢,我覺得佢幸福阿太

聽人講,佢老公買名牌比小三仲大手筆, 小三係普通職員,痴咗高層後珠光寶氣忽然富貴,原來真相係咁

茶類愛好者    發表於 21-4-12 13:21

水晶宮

kiki1230 發表於 20-8-21 09:54
見佢平時好好先生咁,有咩活動全家一齊出席,原來靜雞雞同靚女女下屬一齊,仲離埋婚,完全估佢唔到

佢老 ...

個賤男仲要攬住仔女做咩?唔係要同狗女二人世界咩?

大宅

Fion710 發表於 20-8-21 10:00
個賤男仲要攬住仔女做咩?唔係要同狗女二人世界咩?

老婆如衣服,但仔女係自己血脈啩

伯爵府

因為真乖嗰D係未玩過!女人都唔多接觸,所以一有女人主動埋身就招架不住,小三唔洗靚,夠主動,識扮嘢就好易搞掂呢種男人。佢哋仲好容易上身,以為係真愛,唔識收,所以好易搞到妻離子散。

唔乖嗰D玩過曬,見得女人多,無咁易比女人呃,知邊有咁多真愛?知道耐咗同邊個都不外如是,識收識放,會衡量風險。

我有個朋友個老公,四十歲前乖到悶嗰隻,女人都無掂過幾個。在公司比一個無樣貌無身材唔後生仲要帶住個女的女人主動埋身。我朋友睇佢哋D Whatsapp, 個女人用埋D招係女人都睇得出假到震,讚到佢老公天上有地下無,個白痴仔一定信曬,前世未比女人捧過上天,覺得自己魅力非凡,中曬招,拋妻棄子。

我見D後生唔乖的,多數婚後修心養性。無咁易受誘惑。結得婚應該都揀得清楚。咁當然有例外啦,有D戀愛上癮嗰種男人好難搣甩舖癮。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

只係壞男人出軌,尐人預左咁,唔會周圍八。

但好男人出軌,尐人無預料到,所以周圍講啫。

而事實上,無論男女,都有機出軌,都會受到引誘,個心把持得住,明白個後果既, 咪擋到囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

aidan08 發表於 20-8-21 10:03
因為真乖嗰D係未玩過!女人都唔多接觸,所以一有女人主動埋身就招架不住,小三唔洗靚,夠主動,識扮嘢就好 ...

小三後生靚女, 究竟邊個追邊個就唔知,佢地收得好埋,唔係比人撞到正, 公司完全冇人知

珍珠宮

薯圈 發表於 20-8-21 09:37
因為從來未玩過。人生悶到一個點,一有得玩,就無法控制自己,或人生已乖左咁多年,已好厭,好想自己人生 ...

係!所以寧願男人婚前玩夠婚後定性,總好過婚前乖仔婚後忍唔住一發不可收拾⋯⋯

pansy888hk    發表於 21-4-23 22:32

珍珠宮

kiki1230 發表於 20-8-21 10:02
老婆如衣服,但仔女係自己血脈啩

其實都正常,我地做女人的,一樣係老公可以唔要,但仔女一定要跟我

茶類愛好者    發表於 21-4-12 13:23

子爵府

對住同一個女人悶左卦......最大原因係唔夠愛....

珍珠宮

我覺得邊有得話乖唔乖,唔知嗰d分分鐘係自己未發現姐。。。有女埋身我信99%男人都係食咗先

大宅

薯圈 發表於 20-8-21 10:16
其實都正常,我地做女人的,一樣係老公可以唔要,但仔女一定要跟我
...

ftm冇條件爭

大宅

my005 發表於 20-8-21 10:04
只係壞男人出軌,尐人預左咁,唔會周圍八。

但好男人出軌,尐人無預料到,所以周圍講啫。

男人衰起出黎,見老婆師奶一個,靠佢先有飯開, 出去玩咪玩,唔洗比面老婆

小三如果又靚又索又後生又姣,係男人都識揀啦

珍珠宮

回覆樓主:

咁講,所有bk嘅jm啲老公咪嗰個都喺出面有或玩女人?

大宅

sabun 發表於 20-8-21 10:24
咁講,所有bk嘅jm啲老公咪嗰個都喺出面有或玩女人?

去夫婦版睇,全部出軌個案

pansy888hk    發表於 21-4-23 22:33
茶類愛好者    發表於 21-4-12 13:24

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

婚前玩飽左可能老左會乖D... 不過呢D應該唔會叫乖嘅老公...

伯爵府

我都識人係咁, 人到中年被離婚, ftm無經濟能力, 連開飯都有問題

所以我而家打算搵份part time做

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sisilee321 發表於 20-8-21 10:20
對住同一個女人悶左卦......最大原因係唔夠愛....

對﹗最大原因係唔夠愛﹗

我老公以前做生意,有尐生意拍檔、朋友呀爛玩到不知所謂,點玩法我都知。

當年老公都成日有誘惑架,尐女咩哥咩哥咁叫佢,又點?﹗

而婚前,我同老公講過,我係接受唔到出軌既,如仲係愛我既,就最好唔好咁做,否則,我一定走。

可能我老公愛我縱我既,多過我愛佢啦,幾十年黎,佢愛波愛馬,都只係愛我一個。去邊做咩有趣既,都會同我分享。

而我老公並唔算咩乖男人,只係唔講得上係壞男人。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁
12345...12

尾頁

跳至