自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

etam724 發表於 20-8-21 12:16
之前Bonnie陪郭同李生出席唔知咩場合,唔知係咪因為咁,所以江就同佢哋friend,諗住可以⋯⋯
...

去馬場呀

伯爵府

夏威夷果仁 發表於 20-8-22 02:35
我以為你形容緊劉珮玥又係成日扮晒單純咁,又單眼又伸脷咁笑

又係喎
兩個好鬼似

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

luvkaka 發表於 20-8-21 10:00
回覆 大聲公 的帖子

依個女仔機心好重.
佢第一套劇扮學生時以為 ok,點知原來係姣婆一名,我就開始好唔鍾意佢,睇佢都係想埋去 d 有錢度
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Ycam 發表於 20-8-21 12:37
江真係無樣得, 樣,身材, 高度,學歷, 人品, 一開聲仲唔掂.
完全係八婆一個

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

12246 發表於 20-8-22 00:46
江 好鐘意群埋港姐堆,唔知咩目的
佢同FYY, Tiffany Lau, 就連hera 同amber tang都有
佢係咪想扮自己係港姐出身

水晶宮

愛美的媽媽 發表於 20-8-21 10:45
不嬲都覺得江唔係咩好人, 雖然我都唔太中意盈盈, 但起碼感覺上大大方方無心計, 只係大嘴巴中意亂up, 但江呢 ...

之前話姣人地老公 其他男同事
依家話自己一路都唔係咁嘅人

明痴其他人

水晶宮

Ycam 發表於 20-8-21 12:37
江真係無樣得, 樣,身材, 高度,學歷, 人品, 一開聲仲唔掂.

麻麻地佢
塊面上鏡好扁

反而郭呢
當時唔知佢係邊個
翻睇廉政行動
有佢有陳展鵬
覺得呢個新人好得
順眼 戲自然
點知後尾屋企人話
呢個咪新女朋友囉

大宅

回覆樓主:

對江完全無好感

珍珠宮

大聲公 發表於 20-8-21 09:27
被指一向愛黐有錢人的江嘉敏,昨日到中環一間五星級酒店,為2015年參選港姐的林凱恩慶祝生日。一起慶祝的, ...

我覺得江毫無內涵

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

夏威夷果仁 發表於 20-8-22 02:35
我以為你形容緊劉珮玥又係成日扮晒單純咁,又單眼又伸脷咁笑

劉珮玥以前都好多緋聞,個時都被人話姣,但自從同咗周志文之後,好似收心養性咗,緋聞冇哂,我諗moon應該真係好鍾意周。而且moon感覺冇江咁虛榮要痴有錢人,周志文都係住公屋

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

似乎想借郭識富豪。。。不過郭分手邊度得知?早排有新聞問小小超關於郭的私人野仲有答。。。

珊瑚宮

raicherry 發表於 20-8-21 10:32
郭應該都預左唔會一生一世啦,仲咁後生方唔會搵到第2個,就算分手都有筆錢揸手,江好明顯係騎牛搵馬靠痴上 ...

但佢而家8:30套劇嘅角色一模一樣喎!我亦都明白冇人會睇

珊瑚宮

jtw_ki 發表於 20-8-22 08:57
劉珮玥以前都好多緋聞,個時都被人話姣,但自從同咗周志文之後,好似收心養性咗,緋聞冇哂,我諗moon應該 ...

佢哋兩個真係拍拖?

琥珀宮

esmehouse 發表於 20-8-22 05:52
完全係八婆一個

八婆姣精勾人老公扮上等人,扮細個妹妹仔,佢係高登已變成肛x敏

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

江又肥又面扁,機心又重,重扮可愛,人品差,冇樣嘢好。每次電視見到佢,我都忍唔住講句,嘩,乜咁醜樣。其實姣就可以上位?TVB生存之道?

首頁

尾頁

跳至