自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企廚房長期都有佢哋存在,有時廳及廁所都間中有一兩隻出現,用甲甴屋都解決唔到,屍體常在,但就趕不盡,殺不絕,依家考慮買唔買由台灣出既housework queen用,但唔知work 唔work

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我前晚用左滅蟑清,暫時好掂呀,琴晚睇已經小左,等多幾晚至知成效

男爵府

我前排就第一次試一點絕,用完個廚房真係無見過佢地出現,點知.....佢地出哂去我將飯枱同廁所,琴日再係飯枱用一點絕,過一排睇下有無用

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 kotoyi 的帖子

我家廚房上年十月晚晚曱甴開party, 用厚生曱甴藥, 好快冇晒曱甴, 到宜家已冇再見有曱甴出現, 你可以試下!

大宅

Jin2012 發表於 20-8-21 12:40
回覆 kotoyi 的帖子

我家廚房上年十月晚晚曱甴開party, 用厚生曱甴藥, 好快冇晒曱甴, 到宜家已冇再見有曱 ...

我有興趣試吓,但係佢唔係曱甴屋款?

大宅

wingwing515 發表於 20-8-21 12:11
我前排就第一次試一點絕,用完個廚房真係無見過佢地出現,點知.....佢地出哂去我將飯枱同廁所,琴日再係飯 ...

佢哋就係識得搵地方走

大宅

jordas320 發表於 20-8-21 11:53
我前晚用左滅蟑清,暫時好掂呀,琴晚睇已經小左,等多幾晚至知成效

我都有少左一排,但又係增長番,仲見過佢隻蛋存在響隻鑊裡面

首頁

尾頁

跳至