嬰兒用品

跳至
[玩具] 大粒串珠

首頁

尾頁

子爵府

哪裡有大粒串珠買呀? 比囝囝玩

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係咪呢o的呀?

http://brfamily2008.mysinablog.c ... p;articleId=1746398

子爵府

brbaby2007,

係呀, 請問在那裡買? 價錢貴不貴?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

http://www.me100fun.hk/me100fun/ ... b36122dfc658f58d278

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢個我在淘寶買的, 好似十幾蚊...... 未計運費;

但有朋友同我講原來花園街都有得賣, 幾錢唔知道, 你有時間可以去找找啊!

原帖由 clching117 於 09-6-4 13:15 發表
brbaby2007,

係呀, 請問在那裡買? 價錢貴不貴?

公爵府

版主

brbaby2007,
請問你可唔可以俾淘寶條 link 我?

原帖由 brbaby2007 於 09-6-4 22:42 發表

但有朋友同我講原來花園街都有得賣, 幾錢唔知道, 你有時間可以去找找啊!

禁止訪問

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-6-4 22:42 發表

灣仔太源街. 好平!

禁止訪問

大宅

原帖由 Pertra 於 09-7-9 13:30 發表
What is the name of the shop ?

Difficult to recall the name. it locates around no. 14 of the street while you can see a no. of shop selling toys there. Enjoy the shopping.

大宅

原帖由 Pertra 於 09-7-9 13:30 發表
What is the name of the shop ?

富昌. 花園街都有分店.

子爵府

畀面勳章

係咪想搵呢d ar

子爵府

畀面勳章

請問係邊到買呀?
及幾錢呀?

原帖由 clementbaby 於 09-8-5 04:25 發表

http://hk.nimg.net/p/37183/150x150/80d791c4297b59f71702a ...

男爵府

之前係淘寶網買過,大約RMB30(未計運費)。可以睇吓我個blog。

http://hk.myblog.yahoo.com/chilokbb/article?mid=11&prev=25&next=7

大宅

嘩, 真係好正喎. 係咪用credit card交易, 安全嗎? 而佢哋d 質地, 您又滿意嗎?

......係淘寶個網的 "益智玩具" 看咗12頁都未有發現. 我係咪搵錯地方呀?

子爵府

畀面勳章

咁係hk買都有d都好似差唔多價(相差幾蚊)
係配對果款比較抵
串珠果款出面都係$40左右
另外迷宮出面都係29蚊到
人仔對返港幣都係返度
原帖由 chilokbb 於 09-8-7 13:44 發表
之前係淘寶網買過,大約RMB30(未計運費)。可以睇吓我個blog。

http://hk.myblog.yahoo.com/chilokbb/article?mid=11&prev=25&next=7

男爵府

係呀,都係因為睇中個配對玩具,順便買埋穿珠&找位迷宮玩具。
如只是在淘寶網買穿珠玩具,計埋兌換率&運費,當然不化算。

原帖由 clementbaby 於 09-8-9 00:41 發表
咁係hk買都有d都好似差唔多價(相差幾蚊)
係配對果款比較抵
串珠果款出面都係$40左右
另外迷宮出面都係29蚊到
人仔對返港幣都係返度

複式洋房

原帖由 kkit316 於 09-6-16 09:18 發表

呢款都好靚

請問呢款响邊到買ga, 幾錢?

子爵府

畀面勳章

$85

原帖由 天瑜媽媽 於 09-8-18 17:46 發表

請問呢款响邊到買ga, 幾錢?

珍珠宮

Thanks for sharing!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至