美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

sweety1 發表於 20-8-21 20:44
下個月就50了,後生時似住自己係BabyFace就冇乜點打理,嗰陣同人哋講我個仔已經十幾歲大冇人信,講真都幾開 ...

晚上唔食飯

大宅

HuenHuen516 發表於 20-11-8 14:59
我是直接食一匙羹,初初會覺得好甜,但食食下就習慣咗。
冲水都可以好清甜,我個仔好鍾意飲,成日要求我沖 ...
請問你是否聯絡周小姐落單, 入數是否入個間公司名 ?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

2021勳章

我早上飲薑蜜、骨膠原,下午飲杞子汁。而平日日間不時飲吓花茶、三棗茶等。

琥珀宮

2021勳章

sweety1 發表於 20-8-21 20:44
下個月就50了,後生時似住自己係BabyFace就冇乜點打理,嗰陣同人哋講我個仔已經十幾歲大冇人信,講真都幾開 ...

45~60岁是一个非常重要的年龄段,一定要好好的重视个人的保养,这样才能够有利于健康
抗老, 抗衰。 中醫養生 · 抗老 · 瘦身減重 · 保健 · 睡眠 · 健康新知 · 生活防毒 · 美容保養 ...

勤運動。每天運動不分年齡:
吃飯:二分飢八分飽
不要熬夜
戒久坐
不要吸烟喝酒

旺角 家樂坊果邊有間叫 amway 入面有得免費度 脂肪磅。身體的机能。 代謝率。
BMI 超; 脂肪 超; 體重超.... 就要努力。 減肥。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

禁止訪問

男爵府

2021勳章

Shun906 發表於 20-11-29 15:46
請問我見你再回購是否食蜂蜜有幫忙呢?請問是在那買有平?我見hktvmall有得買,謝謝你!

...

我兩個禮拜前買咗Ta25+ 500g 都係$680 有效日期2025年10月,我訂完一樽想再訂,已無貨了

禁止訪問

男爵府

2021勳章

Shun906 發表於 20-11-29 15:46
請問我見你再回購是否食蜂蜜有幫忙呢?請問是在那買有平?我見hktvmall有得買,謝謝你!

...

我係呢度買,https://beescastle.boutir.com
我覺生有助幫助去廁所

男爵府

2021勳章

Shun906 發表於 20-11-29 17:00
我在HKTVmall 不見有Ta25 500g,但見有Ta25 250g,我買來試試,但見仲有Ta15 和 35 ,大家有冇試過?
請問 ...

我响百佳買咗哩兩隻,未試,而家買兩樽有九折,都算平,TA20+兩樽折咗$525(即500g)
TA30+兩樽折咗$662(500g),吾駛訂,方便!
你可以去望下

男爵府

2021勳章

紅柳桉樹應該比赤柳樹好d㖭⋯網上講,吾啱勿插

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

2021勳章

babytszkin 發表於 20-9-12 07:43

我做緊膠原自生……之前買左12次而家打到第6次了……感 ...

可否pm 我那兒做?幾錢?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

HuenHuen516 發表於 20-12-1 17:37
都唔係食好耐,2樽大的比咗亞媽和奶奶,細樽比咗2個妹試吓,開樽35+食緊,又得翻一樽分晒 ...

Hihi, jm! 多謝你的好介紹!我之前聽你介紹後訂了一樽細25+,食左一個星期已覺有功效,早前喉嚨痛每早晚食一匙羹,隔15分鐘才飲水,第二朝起身好好多!而且我有貧血,每日要食鐵丸,較難去便便,現在吃了蜜糖後改善了,之後再訂樽大加細嘅35+,全家一齊食!故特意多謝你好介紹!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊