自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

話說早幾日放咗啲物品出嚟賣,今日有人pm我叫我免費free出嚟,話佢想攞嚟送俾啲單親又殘疾嘅家庭
幫人唔緊要,最怕俾人呃,免費攞完我嘅嘢再賣返出去
我睇咗佢account,佢賣緊好多嬰兒二手用品,啲bb鞋爛到穿晒隆都仲開價幾十蚊,仲有啲大人嘅舊衫舊鞋,似係收收埋埋返嚟再轉手,留意埋佢同人之前嘅交易,其他人留言係“幫到人,好開心”,咁即係呢位人士真係免費攞咗好多人嘅物品
大家都要小心遇到啲咁貪心嘅人

珊瑚宮

大把呢D發錢寒無本生利
玩具萬歲!

伯爵府

我之前係Carouxxx 放二手嘢賣,真係有人叫我送比佢,不過我無理佢,原來係再拎去轉售

珍珠宮

其實bk都有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

honeydeer 發表於 20-8-22 01:25
話說早幾日放咗啲物品出嚟賣,今日有人pm我叫我免費free出嚟,話佢想攞嚟送俾啲單親又殘疾嘅家庭
幫人唔緊 ...

好多gp 也有
自己小心揀選
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

uglytwins 發表於 20-8-22 04:16
我之前係Carouxxx 放二手嘢賣,真係有人叫我送比佢,不過我無理佢,原來係再拎去轉售 ...

人哋明明係賣都夠膽叫人送?!面皮都好厚喎

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

如果打算free就唔會點理佢係咩人,怕比人呃,就照賣,個價就平d

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都試過咁。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

聽聞呢度都有,記得有個係度低價買袋,再轉售。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fitfish 發表於 20-8-22 02:00
大把呢D發錢寒無本生利
x2

水晶宮

uglytwins 發表於 20-8-22 04:16
我之前係Carouxxx 放二手嘢賣,真係有人叫我送比佢,不過我無理佢,原來係再拎去轉售 ...

咁衰

男爵府

20162016 發表於 20-8-22 08:38
人哋明明係賣都夠膽叫人送?!面皮都好厚喎

好多壞人利用人善良之心
以前有个唔多熟的朋友,傾過幾次電話便問我借錢,所以對人真係要小心。

侯爵府

回覆樓主:

大把呢d人

公爵府

2024勳章

幫人唔緊 ...

題外話, couxxxsell 有啲人放啲價都好搞鬼, 之前想買本書, 對方稱二手, 但價錢係新書既原價囉, 如果係原價買, 我去書局買好過, 有時書局用某啲卡又有折, 又唔使專登出去交收, 又係新

子爵府

面皮太厚了

子爵府

試過在嗰到賣本書,因唔係好新,所以平到二折幾十蚊出售,也講明有highlight,面交時也問清楚有冇問題才交易,點知嗰晚pm通知嫌書舊要退款,我話冇得退因書冇爛冇唔同版內裡練習也冇做過,面交時她也檢查清楚才俾$,結果嗰晚因退款不成就係咁俾佢恐嚇話報警又炸機話呃人,哎…香港地真係乜人都人!!補充;本書其實唔係太舊,用來上課絶對冇問題!只是有人期望二折想買本新書就冇計!!
hi

男爵府

fa_chan 發表於 20-8-22 10:33
面皮太厚了

係,面皮厚到一個點,我已經冇覆佢,竟然pm再追問,好想狠狠咁爆佢一鑊

男爵府

幫人唔緊 ...

其實fb都有好多free 舊物group, 都唔明點解係cxxx 搵食

子爵府

honeydeer 發表於 20-8-22 10:45
係,面皮厚到一個點,我已經冇覆佢,竟然pm再追問,好想狠狠咁爆佢一鑊
...

好心E d人啦,不知所謂

男爵府

beahappylady 發表於 20-8-22 11:11
其實fb都有好多free 舊物group, 都唔明點解係cxxx 搵食

可能fb又搵,carouxxx又搵,唔放過任何機會

首頁

尾頁

跳至