跳至

首頁
12345...90

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

哎吔, 停課啦
原帖由 sammifanlp 於 09-6-11 10:22 發表
應該唔係, 因我明天是下午帶kelly去做檢查

水晶宮

係呀
原帖由 joannelai930 於 09-6-11 12:59 發表
哎吔, 停課啦

男爵府

原帖由 joannelai930 於 09-6-11 12:59 發表
哎吔, 停課啦
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

其實停課咪仲去得街多, 唔通日日係屋企吽咩

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

出街咪一樣多人 , 唉
原帖由 技安 於 09-6-11 15:17 發表
其實停課咪仲去得街多, 唔通日日係屋企吽咩

子爵府

咁咪就係囉~~唉...連果3粒鐘自由都冇埋
原帖由 joannelai930 於 09-6-11 15:25 發表
出街咪一樣多人 , 唉

琥珀宮

尋日派通告, 23-25/6 放3日假, 已經好down, 而家仲要2weeks
原帖由 技安 於 09-6-11 15:29 發表

男爵府

星期六既興趣班全部照常, 都唔知帶唔帶佢地去好.

原帖由 技安 於 09-6-11 15:29 發表
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

頭先帶婷婷去小樂豆學普通話, 一樣咁多學生, 冇人打算停...
原帖由 Mrswong1998 於 09-6-11 16:05 發表
星期六既興趣班全部照常, 都唔知帶唔帶佢地去好.

男爵府

我都有打去小樂豆問, 佢地都話會照常. 所以我地都會照常.
2個星期實在太長了..........

原帖由 技安 於 09-6-11 16:21 發表
頭先帶婷婷去小樂豆學普通話, 一樣咁多學生, 冇人打算停...

琥珀宮

今日甜b同我講想學鋼琴

水晶宮

KELLY都想, 但我要揀星期六下午 或 星期日先可以呢
原帖由 joannelai930 於 09-6-11 16:48 發表
今日甜b同我講想學鋼琴

子爵府

joanne,
我曾經帶過婷婷去鋼琴老師度, 佢叫我唔好side錢, 大d先再黎學, 佢唔想呃我錢, 而又浪費小朋友時間....所以我打算等佢大d先學

原帖由 joannelai930 於 09-6-11 16:48 發表
今日甜b同我講想學鋼琴

琥珀宮

今日學校派左張單張, 暑假聖公會有得學, o係友愛村, 4堂, 諗住俾佢玩下
原帖由 技安 於 09-6-11 18:58 發表
joanne,
我曾經帶過婷婷去鋼琴老師度, 佢叫我唔好side錢, 大d先再黎學, 佢唔想呃我錢, 而又浪費小朋友時間....所以我打算等佢大d先學

琥珀宮

你可以學政政果間囉
原帖由 sammifanlp 於 09-6-11 18:37 發表
KELLY都想, 但我要揀星期六下午 或 星期日先可以呢

水晶宮

政政佢返sat 中午呢, 我都未放工

原帖由 joannelai930 於 09-6-11 21:05 發表
你可以學政政果間囉

琥珀宮

你報sat pm 咪得囉
原帖由 sammifanlp 於 09-6-11 23:11 發表
政政佢返sat 中午呢, 我都未放工

男爵府

joanne & sammi

我比較讚成單對單教. 因價錢唔差好遠. 小朋友手指唔夠力要好用心去教, 一班太多人老師兼顧唔到指法&手勢.
如果當去音樂班就沒問題, 如果真正想學彈琴就不如找老師單對單.

原帖由 joannelai930 於 09-6-12 07:27 發表

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

上學期phonic阿仔只攞7分,番黎比我話(可能佢覺係鬧添),之後我同佢溫書時著重佢的錯處,噚日再派試卷,佢攞到14分啦,佢都未識係乜,但我就好開心,宜家諗緊買咩野獎勵佢好。

另外,我同佢講有豬流感,聽日開始唔使返學,到7月至返,佢話:D豬有病呀?我都唔知點解釋,唯有話:係呀!D豬病左傳左比人。

水晶宮

未有呢

原帖由 joannelai930 於 09-6-12 07:27 發表

首頁
12345...90

尾頁

跳至