跳至

首頁
34567...90

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sat啦, 搵埋隻蝦
原帖由 tupytupy 於 09-6-13 17:03 發表
好呀!!! 幾時呀? 我暫時fri唔得,其他日日都ok呀

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁又幾好喎...個姑娘
原帖由 sammifanlp 於 09-6-14 09:03 發表
係呀, 費時請2次假麻

公爵府

[/url]

公爵府

其實一早已知開左新版, 但我唔想好似 tupy 長老咁 ...

原帖由 mankat06 於 09-6-2 16:05 發表
你咁同hi & bye有咩分別呀

[/url]

公爵府

黃太,
其實唔係咁架, 政政果間 ok, 佢個 miss 我都好 like, 搞得掂 d 百厭星, 而佢地又學到野. 呢 d 班, 岩 d 鐘意成班學野既小朋友, 單對單係快好多, 但係岩 d 肯坐定定聽書既小朋友囉.

政政佢已經學左指法 (老師都成日提住佢地), key 既位置 (佢地個個都好記得), 手勢 & 姿勢都 ok 架, 係 d 音符有少少亂, 但我覺得大個左一路學就會糾正到.

原帖由 Mrswong1998 於 09-6-12 10:07 發表
joanne & sammi

我比較讚成單對單教. 因價錢唔差好遠. 小朋友手指唔夠力要好用心去教, 一班太多人老師兼顧唔到指法&手勢.
如果當去音樂班就沒問題, 如果真正想學彈琴就不如找老師單對單.

...
[/url]

公爵府

政政既鋼琴班, 8 月就學晒 25 堂, 本來好想搵返佢個愛心 miss 教返, 但學費都幾貴 $125/30 分鐘, 呢個係初班價, 政政好快可以上高一班.

所以長遠計, 諗下都係報左自己屋苑果 d 琴行, $90 左右一堂, 但同琴行研究過, 初班 d 野, 大部份政政已學曉, 所以應該好快上 一級
[/url]

公爵府

問過政政, 畫班佢無乜興趣 所以好閒, 冇乜特別野想學
[/url]

公爵府

日後返去自己屋苑學琴, 我冇左果少許自己時間喇, 琴班係 1 粒鐘架喇, 大條道理比我去 shopping, 但單對單只係半粒鐘, 時間半天吊
[/url]

公爵府

多謝大長老你記起我呀, 我地好耐冇 tea 喇, 邊個 sat 好呀? 再唔係就呢個 sat 啦, call 我啦

原帖由 joannelai930 於 09-6-14 09:44 發表
sat啦, 搵埋隻蝦
[/url]

水晶宮

係要自己打去分開約架

原帖由 joannelai930 於 09-6-14 09:48 發表
咁又幾好喎...個姑娘

水晶宮

好呀, 今個sat 唔駛煮飯, 唔駛咁趕

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 11:25 發表
多謝大長老你記起我呀, 我地好耐冇 tea 喇, 邊個 sat 好呀? 再唔係就呢個 sat 啦, call 我啦

琥珀宮

我手頭上得一個tel no.咋喎
原帖由 sammifanlp 於 09-6-14 11:41 發表
係要自己打去分開約架

琥珀宮

就係咁住呢個之嘛
原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 11:25 發表

琥珀宮

咁正, 唔駛煮
原帖由 sammifanlp 於 09-6-14 11:43 發表
好呀, 今個sat 唔駛煮飯, 唔駛咁趕

侯爵府

好呀,我都有野要比隻蝦呀

原帖由 joannelai930 於 09-6-14 09:44 發表
sat啦, 搵埋隻蝦

侯爵府

hi & bye都叫做hi過喎,似我有咩唔好呀

原帖由 蝦蝦 於 09-6-14 11:12 發表
其實一早已知開左新版, 但我唔想好似 tupy 長老咁 ...

琥珀宮

原帖由 tupytupy 於 09-6-14 14:24 發表
hi & bye都叫做hi過喎,似我有咩唔好呀

公爵府

我都諗住約同一日, 所以到而家政政都未去, 本身諗住約暑假, 但只接受一個月前約

原帖由 sammifanlp 於 09-6-14 11:41 發表
係要自己打去分開約架
[/url]

公爵府

不過前幾日打去想約時間, 個 tel. 成日都係留言, 未約到
[/url]

公爵府

哇 ~ 呢兩日整左好多野食, 好滿足, 除左正餐, 生果, 仲有糖水 & 沙律, 成日都口唔停 ...
[/url]

首頁
34567...90

尾頁

跳至