自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

珍珠宮

2023年兔年勳章

Eunice0214 發表於 20-8-23 13:44
佢爸爸媽媽家姐都好好人 同我有講有笑 佢家姐仲請我食啲零食
之後見到佢妹 諗住第一次見就問下點稱呼佢
點 ...

佢妹妹係咪覺得你搶走佢哥哥?所以咁對你?
(我好耐之前係某討論區見過類似你嘅情況,又係男友妹唔彩人,之後每次約會個妹死都跟埋去

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

疫情之下仲要同唔同住嘅人食飯有冇搞錯你
總有離別的時候

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

點 ...

阿妹講既話題,你男友無出聲咩?

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

可能佢細妹對你冇好感,有乜咁出奇啫 , 佢爸爸媽媽家姐表面對你,好可能喺背後一樣唔鍾意你, 或者人哋冇細妹做到咁出面啫

Astra00    發表於 20-8-23 14:34
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

大宅

點 ...

因為佢重細,有點妒忌+擔心的表現啫,唔使刻意討好佢,會慢慢適應接受的

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

點 ...

下次叫名就得
其實好少事
以前都唔鍾意見阿哥嘅女朋友
我講咗拍左拖超過3個月先比我見
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

回覆樓主:

阿妹係咪年青人,反叛期?

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

jumphigh 發表於 20-8-23 14:39
病情咁嚴重仲唔睇醫生有冇搞錯你

我有咩病呀,你白啲講出嚟㗎, 你係醫生咩

醫生都有講唔同住嘅唔應該一齊食飯, 你冇聽咩

有本事就講啲好point, 冇本事講埋啲白痴嘅有咩用

係就大大聲吠出嚟,同唔同住既人食飯係應該既,四周圍去覺得好叻要耀武揚威
總有離別的時候

侯爵府

點 ...

由佢,小家,就算將來你都係佢長輩唔使理佢

禁止訪問

翡翠宮

恩庭寶貝 發表於 20-8-23 14:54
洗唔洗咁話人?我男朋友家人食飯我唔覺得有問題,你地要斷六親係你地既事。
...

使唔使咁話人?咁你講得啱囉, 政府應該要跟你說話, 何必要限 聚令姐, 唔同住嘅人食飯冇所謂, 咁樣好唔好?唔好到時出咗事 ,又賴三賴四啦, 你咁講 ,咁食市應該無需要兩人一枱喇
總有離別的時候

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

可能佢妹都係做返自己姐,你又唔洗太戒意啦,如果佢假情假意咪仲衰,你又唔可要求個個一見面就對你好親切咁啦,唔好自己囉來煩又唔開心啦,你男友對你好咪得囉

洋房

日月水火 發表於 20-8-23 13:58
佢妹妹係咪覺得你搶走佢哥哥?所以咁對你?
(我好耐之前係某討論區見過類似你嘅情況,又係男友妹唔彩人, ...

可能係 我心諗我有咩本事搶得走
而家覺得搵男朋友真係唔好搵有阿妹既人

洋房

Chowying 發表於 20-8-23 13:59
疫情之下仲要同唔同住嘅人食飯有冇搞錯你

咁講真 我同男朋友成日見 成又同佢屋企人成日見 要奶野都一早奶左啦

洋房

stagea 發表於 20-8-23 14:00
阿妹講既話題,你男友無出聲咩?

有呀 佢地係到講 跟住我就搭唔到咀咁坐埋一邊lor

翡翠宮

Eunice0214 發表於 20-8-23 14:59
咁講真 我同男朋友成日見 成又同佢屋企人成日見 要奶野都一早奶左啦

係㗎所以我係錯嘅,你係啱嘅, 政府應該好好鼓勵你呢種情況
總有離別的時候

洋房

kittyChing 發表於 20-8-23 14:16
可能佢細妹對你冇好感,有乜咁出奇啫 , 佢爸爸媽媽家姐表面對你,好可能喺背後一樣唔鍾意你, ...

可能都係既 但我應該都無做啲咩得罪佢地架喎

洋房

kamtse 發表於 20-8-23 14:16
因為佢重細,有點妒忌+擔心的表現啫,唔使刻意討好佢,會慢慢適應接受的
...

多謝意見希望真係會同佢熟到啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至