興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

5G已經喺香港推出好幾個月, 市場上亦回歸理性,推出比較正常價格嘅5G手機, 市面上面睇過,亦比較過唔同嘅高中低價手機, 今次試咗兩款價廉物美手機,同大家分享, 就係小米10 Lite, 同埋小米另一系列F2, 10 Lite 單卡5G, 插雙卡只可用4G, 香港原裝行貨價錢$2149,128G 亦非常夠用,當然影相會油畫化,但對於預算不多 ,講求實際人士呢個價錢無敵,F2 3400蚊竟然可以享受大牌子九千蚊部865 頂級cpu, 三星AMOLED 屏幕質素亦可以,唯一對打機人士嚟講屏幕60HZ, 對於吹毛求疵嘅機迷可能會唔鍾意

男爵府

baby668 發表於 20-8-24 19:29
5G已經喺香港推出好幾個月, 市場上亦回歸理性,推出比較正常價格嘅5G手機, 市面上面睇過,亦比較過唔同嘅高中 ...

可以用Google 嗎?

子爵府

bobolam 發表於 20-9-27 10:41
可以用Google 嗎?

of course, 只有華為唔得

禁止訪問

子爵府

tesstess_tess 發表於 20-9-28 12:27
小米會唔會好易壞呀?好唔好用呀?

電子產品邊有包生仔, 我老婆八千幾蚊買部iphone咪一樣用十個月就死咗

首頁

尾頁

跳至