嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

終於幫我仔轉用尿布﹐買左幾條Fuzzi Bunz 來試試﹐都OK, 但幾條不夠用﹐想再買D﹐ 見BK好多媽咪講用motherease的尿布﹐究竟兩隻牌子﹐邊隻好D﹖

大宅

我自己就一d都唔鍾意fuzzi bunz, 因為佢d 料係fleece, 即係冬天衫嗰d料. 香港天氣一定唔啱啦, 尤其係夏天.

mother ease d 料靚d, 而且仲係organic. 價錢同fuzzi bunz 差唔多, 大家都係百零蚊, 梗係買mother ease 啦.

呀, 仲有個好緊要既原因, 就係fuzzi bunz 係大陸做, mother ease 係加拿大做.

大宅

我用過同FuzziBunz 一樣物料的coolababy,冬天用都仲得,夏天個patpat紅得好緊要
Are you living your dream?

別墅

多謝兩位的回覆﹐可能你們說的對﹐昨晚幫阿仔沖涼見到他pat pat 好紅﹐仲比老公話我 :" 又話用左尿布0五會紅﹖" 我都0五識答他。

大宅

原帖由 little小寶 於 09-6-4 13:17 發表
多謝兩位的回覆﹐可能你們說的對﹐昨晚幫阿仔沖涼見到他pat pat 好紅﹐仲比老公話我 :" 又話用左尿布0五會紅﹖" 我都0五識答他。

你試吓轉用100%純棉嗰d啦. 對皮膚會好d架.

禁止訪問

BK Milk勳章

翡翠宮

想問下MOTHEREASE响加拿大買幾多$$一條,?
同香港比較平幾多??

複式洋房

我隻仔依家6個幾月大,一路都係用FuzziBunz,又用得好好喎

首頁

尾頁

跳至