時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

美國威斯康星州示威持續 街頭爆發槍擊案1死2傷
https://www.hk01.com/article/515734?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-8-27 11:53

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sasa@uk 發表於 20-8-26 20:15
美國威斯康星州示威持續 街頭爆發槍擊案1死2傷
https://www.hk01.com/article/515734?utm_source=01appsh ...

之前中7槍果個半身癱瘓

peggy1    發表於 20-8-27 09:53
放下自在

侯爵府

2024年龍年勳章

吾覺香港有報喎!

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

喂,個警察真係無理由射到個黑人咁傷,個黑人睇起上嚟好似幾年青,就算開鎗,一鎗射大腿都實中啦,咁近,個黑人又無攻擊警察,又背住個警察

大宅

回覆樓主:

真心唔明
之前香港示威期間,肥trump連同各國,聯合國一齊譴責香港警暴。但點解今時今日輪到美國有警暴又唔見其他國家出聲譴責?

伯爵府

cattz288 發表於 20-8-26 20:16
之前中7槍果個半身癱瘓

點可以連開幾槍好恐怖

子爵府

Tracyman0801 發表於 20-8-26 20:34
真心唔明
之前香港示威期間,肥trump連同各國,聯合國一齊譴責香港警暴。但點解今時今日輪到美國有警暴又唔 ...

雙重標準.....一定唔會明

伯爵府

okgoodla 發表於 20-8-26 20:28
吾覺香港有報喎!

侵侵話吾比黑妓報導 ,呢D系尾角機密

珍珠宮

natjosejim 發表於 20-8-26 20:33
喂,個警察真係無理由射到個黑人咁傷,個黑人睇起上嚟好似幾年青,就算開鎗,一鎗射大腿都實中啦,咁近,個 ...

如果trump 連任,呢d 種族歧視問題只會加劇

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

Tracyman0801 發表於 20-8-26 20:34
真心唔明
之前香港示威期間,肥trump連同各國,聯合國一齊譴責香港警暴。但點解今時今日輪到美國有警暴又唔 ...

仲唔明?! 即係所有嘢根本非關人權自由, 只關可衍生利益既政治操控事

侯爵府

喂,個警察真係無理由射到個黑人咁傷,個黑人睇起上嚟好似幾年青,就算開鎗,一鎗射大腿都實中啦,咁近,個 ...

好似一共開7槍

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真心唔明

報都唔俾報,點譴責?

子爵府

2024年龍年勳章

好似話車內仲有三個小朋友目睹,真係可憐。

珍珠宮

yc們要見識下咩叫黑警,咁多人望住,個黑人背住佢近距離都開7槍

公爵府

係呀! 一直都係亂, 都無好過~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

睇片亦見位黑人只係烏上身入車,唔係上車想揸走,動作唔一樣,聽唔到對話,但佢有3個小童係車上,佢應該係想先安撫佢哋一聲,警察就係咁開槍,好過份

當時有2位警員仲企得咁近,冇理由睇唔到車廂內小朋友,好容易傷及他們

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

okgoodla 發表於 20-8-26 20:28
吾覺香港有報喎!

有,剛重播,死左2個人

珍珠宮

Yeelim 發表於 20-8-26 20:48
係呀! 一直都係亂, 都無好過~

新聞真係好少報,每日淨係聽到trump 大叫china china

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SKLH 發表於 20-8-26 20:35
點可以連開幾槍好恐怖

喺身後添! 超痴線
放下自在

象牙宮

sasa@uk 發表於 20-8-26 20:53
新聞真係好少報,每日淨係聽到trump 大叫china china

仲有肥蓬
放下自在

首頁
12345...6

尾頁

跳至