自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

evip 發表於 20-8-27 12:06
830 至930 可睇84有好劇集、或85睇樓.

我都去85睇樓

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Celine524 發表於 20-8-27 11:30
我寫比我女,佢好開心回信

我又學你send俾仔女,想搵佢啲核突字……搵搵下

水晶宮

Macaron___ 發表於 20-8-27 18:19
尋晚signal wong同喪鐘隻揪都好好笑

真係好好笑,細蔣生係威係勢,點知一出
仲要跳過其他人

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

Onlok 發表於 20-8-27 09:01
見到有人話罷睇tbb..話呢套戲情節crazy.唔啱常理……
黑色喜劇唔洗合情理吧
我就成家晚晚睇得好開心 ...
咁你仔女睇完正宗版有咩感想

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好睇

水晶宮

囍 發表於 20-8-27 18:45
咁你仔女睇完正宗版有咩感想

佢哋話劉華都靚仔嘅,倩蓮套婚紗好老土。
我話重點係流鼻血呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見到有人話罷睇tbb..話呢套戲情節crazy.唔啱常理……
黑色喜劇唔洗合情理吧

我由睇預告開始支持,覺得開開心心睇完笑下非常好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vivibabyvivi 發表於 20-8-27 09:24
呢齣真係好好笑,每晚都要坐定定睇

X2

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 20-8-27 09:51
我覺得好好睇, 多元素, 又有攪笑, 又有白痴, 又有嚴肅 (晨爺 班叔父做得好好), 又有打鬥, 尋晚喪 ...

係呀,FYY 做得好好,有進步

珍珠宮

ChloeMa 發表於 20-8-27 10:02
我開頭睇王浩信演 so what 果段,覺得佢演得麻麻。 跟住無睇,後來睇到有好評,又睇下。 尋日睇佢點拆高 ...

我係睇完愛回家就去做其他嘢或睇新聞台,然後較定鬧鐘 9:30 睇呢套

子爵府

2024年龍年勳章

黑色喜劇唔洗合情理吧

係幾好睇吖。好輕松,笑到死。有港產無喱頭風格,雖然同舊時有差距,但可以搵到D舊時感覺。

珍珠宮

199707100304 發表於 20-8-27 11:42
佢同張國強比, 我覺得好戲好多。
唔知係咪張國強拍得太多, 好像來來去去一個模式, 睇到好悶。

兩個嘅級數差好遠呀,張點同姜比

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

AACheungCheung 發表於 20-8-27 20:01
兩個嘅級數差好遠呀,張點同姜比

我拎佢黎比,純粹係因為佢地兩個都在《反甲》中飾演奸角。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

珍珠宮

evip 發表於 20-8-27 12:18
佢係獨臂刀喎 大俠嚟㗎!

獨臂刀係王羽呀,弊,暴露咗年齡添

珍珠宮

Onlok 發表於 20-8-27 18:36
我又學你send俾仔女,想搵佢啲核突字……搵搵下

笑咗呀,貸款人

瑪瑙宮

AACheungCheung 發表於 20-8-27 20:06
獨臂刀係王羽呀,弊,暴露咗年齡添

唔係狄尨咩?

珍珠宮

199707100304 發表於 20-8-27 20:03
我拎佢黎比,純粹係因為佢地兩個都在《反甲》中飾演奸角。

唔好誤會,我係話我自己嘅睇法咋

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 20-8-27 20:12
唔係狄尨咩?

唔係,係王羽呀

如果無記錯狄龍同姜大衛一齊拍過套 13 太保

大宅

Nancy20090615 發表於 20-8-27 10:26
老戲骨真係老戲骨, 晨爺做迷惘中醫師都做得好好, 忠又得, 奸又得, d 眼神, 奸笑, 陰陰咀笑, 班後輩真係要 ...

以前吾覺得佢好戲,最近呢兩套演得吾錯
不過我好耐無點睇TVB劇了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

我囡睇到笑到傻左

首頁

尾頁

跳至