自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

簽約 12個月, 平均約 $217/month, 有以下頻道, 唔知抵唔抵?

Now 100
Discovery Channel 209,210,211,212,213,214
國家地理頻道 215,216,217
新聞,財經 332,333
Disney Channel 441,442
同埋13個體育台(唔包Golf)

子爵府

請問體育有"英超"嗎???
請問有sales電話嗎??
thanks!!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Sonic 於 09-6-2 17:15 發表
簽約 12個月, 平均約 $217/month, 有以下頻道, 唔知抵唔抵?

Now 100
Discovery Channel 209,210,211,212,213,214

: ...

ok 啵...唔太貴!

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 anson56 於 09-6-2 18:28 發表
請問體育有"英超"嗎???
請問有sales電話嗎??
thanks!!

通常英超係"無線收費台"播, 要另外比錢 !

子爵府

個 sales 話已包英超, 不過出年歐聯就冇得播, 好似係比有線買左.

其實幾個月之前已經有另一個 sales 打比我, 話只睇體育台既話, 月費只係 $147 咋, 不過我都冇 join, 因為一來係屋企都冇乜時間睇, 二來好多都可以上網睇.

子爵府

原來出年"世界杯"都比有線簽左.

子爵府

原帖由 Sonic 於 09-6-2 20:21 發表
個 sales 話已包英超, 不過出年歐聯就冇得播, 好似係比有線買左.

其實幾個月之前已經有另一個 sales 打比我, 話只睇體育台既話, 月費只係 $147 咋, 不過我都冇 join, 因為一來係屋企都冇乜時間睇, 二來好多都可以上 ...

請問有無個sales電話呀??
thanks!!

大宅

Dear all,

Please check your PM.

大宅

SONIC,

如果現在已經是NOW的用戶而過了合約期,可否享有這優惠嗎?
還是我要停了用NOW,再重新JOIN才有這優惠呢?

Thanks a lot!

Now 100

子爵府

我本身係用 Netvigator 上網, 包3個免費頻道 (100, 332, 333), 今日有個 sales 打電話比我的, 話有 promotion, 問我鍾意睇咩野節目, 我就選 Discovery, National Geographic, Disney Channel & Sport, 佢就計個價錢比我.

所以你要問問 NOW 個邊有冇優惠比你.

原帖由 happysmart 於 09-6-2 23:34 發表
SONIC,

如果現在已經是NOW的用戶而過了合約期,可否享有這優惠嗎?
還是我要停了用NOW,再重新JOIN才有這優惠呢?

Thanks a lot!

侯爵府

我見我老公話, 好似68元包100台, 441, 442, axn, fashion tv, 同discovery channal, 新聞台, 財經台, 331, 大陸台, 點心衛視, 等等, 太多台, 根本無時間睇.....

唔知係唔係....

子爵府

原帖由 焯媽媽 於 09-6-2 23:57 發表
我見我老公話, 好似68元包100台, 441, 442, axn, fashion tv, 同discovery channal, 新聞台, 財經台, 331, 大陸台, 點心衛視, 等等, 太多台, 根本無時間睇.....

唔知係唔係.... ...

唔同台有唔同收費, 基本上 100, 332, 333 係免費.
上次有個 SALES quote 只睇體育台就 $147, 今日問 SALES 我話想睇兒童台, 佢 quote 443, 我話想睇 442, 唔睇 443, 佢話如要睇 442 就要加埋 441, 加收$40, 再加埋其他台就計出一個大數比我

別墅

回覆 12# Sonic 的文章

Dear sonic,
請問有無個sales電話呀??可否pm 我.
thanks!!

侯爵府

原帖由 Sonic 於 09-6-3 00:09 發表

唔同台有唔同收費, 基本上 100, 332, 333 係免費.
上次有個 SALES quote 只睇體育台就 $147, 今日問 SALES 我話想睇兒童台, 佢 quote 443, 我話想睇 442, 唔睇 443, 佢話如要睇 442 就要加埋 441, 加收$40, 再加埋 ...

我老公和我都唔鍾意睇體育台, 所以而家68元, 一大堆台, 夠我睇, 但你要441, 442要加42元, 好似我個PLAN 低DD

大宅

好媽媽勳章

我都想要Sales 電話, 唔該

謝謝

子爵府

可否畀個SALE TEL我

原帖由 焯媽媽 於 09-6-9 00:59 發表

我老公和我都唔鍾意睇體育台, 所以而家68元, 一大堆台, 夠我睇, 但你要441, 442要加42元, 好似我個PLAN 低DD

大宅

Dear all,

伯爵府

好媽媽勳章

Now 100

13個體育台係咪即係megasport 組合? 如果係就好抵

大宅

就係有英超睇先用佢地.點知要睇英超時就 down 機, 上網同電視睇唔到.打上去嘈佢轉頭又睇到.火都黎.我地join左半年, 仲有簽緊約.最衰係住村屋得佢地有線.真係激死.

大宅

原帖由 Felixgirl 於 09-6-2 21:04 發表
Dear all,

pls pm to me, thanks.

首頁

尾頁

跳至