自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我金牛座,但唔多似金牛性格。
我無乜金錢觀念,大洗,唔識理財,一D都唔孤寒。
我亦唔覺我特別固執。
所以我唔多信星座。

男爵府

其實金牛座唔孤寒,佢哋只係洗錢係值得嘅嘢身上。只要覺得值得好貴都會比。

CoiCoi    發表於 20-8-28 00:25

大宅

selinako^^ 發表於 20-8-27 23:47
你講開有音樂伴奏,我都好中意…覺得好浪漫同relax, 好享受果種氣氛,好幸福溫馨既感覺
朋友雙子座 係唔會 ...

我本身係水瓶座,都覺得浪漫氣氛好正,我比較鍾意獨特既野。講起飲食上我又醒起一樣,話說拍拖個時,我老公都會人有三急想去廁所,記得佢話一定要搵酒店或者高級商場既去,咪佢會忍到即刻飛返屋企,我個時未識過連去廁所都有要求既朋友,以為佢有潔癖

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CoiCoi 發表於 20-8-28 00:25
我本身係水瓶座,都覺得浪漫氣氛好正,我比較鍾意獨特既野。講起飲食上我又醒起一樣,話說拍拖個時,我老 ...

我同你老公一樣,要去新起較高檔既商場廁所,如果污遭既,寧願忍到返屋企,有潔癖咁
審美眼光好高,對靚呢樣野要求好高…中意扮靚又中意靚人靚野,比人感覺好奄尖

CoiCoi    發表於 20-8-28 09:03

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

aidan08 發表於 20-8-27 23:49
我金牛座,但唔多似金牛性格。
我無乜金錢觀念,大洗,唔識理財,一D都唔孤寒。
我亦唔覺我特別固執。

我都係一d 都唔固執,屋企/朋友中反宜我最順得人…
c6屋企人…99都話佢生左2隻牛出黎,好固執(大伯同c6但佢地係年尾出世)
中意變,中意玩,中意食
我從來唔覺自己似金牛,除左中意唱歌同食野

首頁

尾頁

跳至