使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我作為專業c9,食飽冇野做在自由講場post下煮餸,買餸心得,至在呃下水吹,完全冇利益衝突,有時d GM問下個餸點煮我咪發私人訊息個食譜交流下,估唔到咁都比管理員封post...冇言論自由呀 quiet:

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

邊度

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

點解呀?

水晶宮

hugub 發表於 20-8-28 11:49
我作為專業c9,食飽冇野做在自由講場post下煮餸,買餸心得,至在呃下水吹,完全冇利益衝突,有時d GM問下個 ...

咁奇??

珍珠宮

自由還自由,但始終要遵守版規,不過要睇過原帖才能進一步評論

珍珠宮

回覆樓主:

係咪post內太多jm留「pm」這兩個字?咁係會被封post架。你有心share食譜就係post到公開

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

公爵府

食譜公開寫出黎啦,最唔鐘意pm來pm去,你估fb賣衫問幾錢咩

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版規第一條已答到你嘅問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好似話牌規唔可以有太多"pm"架﹗話係無可讀性喎,係會封post架﹗

仲有,若係食譜,公開都無問題啦,無謂pm黎pm去吖嘛。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

如果多人問,食譜可以貼番喺一樓,又或者edit 1樓講貼咗邊樓咪得,之前有啲吹水貼嘅樓主都會講明去邊樓睇番啲乜,好方便

啲回覆係咁見到PM,要SKIP 嚟睇好煩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我作為專業c9,食飽冇野做在自由講場post下煮餸,買餸心得,至在呃下水吹,完全冇利益衝突,有時d GM問下個 ...

你講pm食譜定係網上買餸果條link?
後者一定唔得。以前分享喺邊度買海味(網店)我都被遮留言
版規有寫唔可以

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

食譜都要pm 咁,咁你都幾唔得閒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我睇到啦……牛脷post
太多pm→變無可讀性
下次留1、2層寫稍後加食譜
叫人不用pm/寫pm字眼
版規有寫架

hugub    發表於 20-8-28 13:39
不要從別人的嘴裡去認識我

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,相關主題是根據以下絛文而被關閉,謝謝 !

基本版規 及 各版附加版規
https://www.baby-kingdom.com/for ... 043&fromuid=1201653

禁止 : 1) 與本討論區討論內容無關之文章(Off Topic);不停在版面留下私人傳訊(PM)、電郵索取或提供資料的沒有可讀性的內容 。

洋房

老翻太太 發表於 20-8-28 11:53
自由還自由,但始終要遵守版規,不過要睇過原帖才能進一步評論

首頁

尾頁

跳至