時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

YC, 最中意, 721 /831
仲要,乜都假的,連阿公,佢媽都係假.

珍珠宮

Protea 發表於 20-8-31 10:30
英國佬比英文友善,坐飛機好過坐大飛
又話齊上齊落?
你上,佢落。落格個落。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

揹住8宗控罪,都可以上到機?

都好既,去到英國,若得政治庇護,咁至少有屋住,有生活費,想返學既有學返先。

所以支持班暴徒,快去呀﹗去到英國話唔定有名校讀添,好過去台灣呀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

zhouzhouBB 發表於 20-8-31 10:08
死左可以番生,咁831成班白痴拜緊咩呀?無名無姓,真系無差別地拜喎 今日又浦頭話自己去左英國搵庇 ...

真正無差別地拜

幸福肥師奶

珍珠宮

teresayan07 發表於 20-8-31 10:12
YC 咪一樣會話呢個人係假冒既。。

卧底。。。。
幸福肥師奶

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

七月十四前整d咁既野,撞鬼囉,踩

水晶宮

newme 發表於 20-8-31 09:58
https://www.google.com/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E8%25A2%25AB%25E6%258C%25878-31%25E4%25BA% ...

正白痴,曱甴千其唔好返嚟

公爵府

佢地呢個時候最叻潛水。39547就個個月去拜空氣,屋企祖先都無拜得咁密,痴線。

伯爵府

嘩,竟然可以復活,簡直係「神」啊

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

點解要強調同家人已經斷絕關係

大宅

YC話831死咗幾萬人喎

子爵府

回覆樓主:

搞咁耐揾唔到死人証據,佢哋而家轉口風去指控警方打市民喎

wcpcelia    發表於 20-8-31 11:28

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

7 月果然多靈異事件,咁都可以翻生?

你叫之前日拜夜拜嘅人情何以堪?!

瑪瑙宮

大廚勳章

mr.bb 發表於 20-8-31 10:01
死者番生, YC仲拜唔拜好?

做咩講個事實出嚟。。。曱甴拜左咁耐情何以堪
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

https://www.google.com/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/%25E8%25A2%25AB%25E6%258C%25878-31%25E4%25BA% ...

今時今日所謂斷絕關係真係可以斷到? 第日分身家果陣佢會唔會咁有骨氣唔要?

琥珀宮

冇錢使未翻生囉

琥珀宮

畀面勳章

mandy952 發表於 20-8-31 11:10
冇錢使未翻生囉

鬼推磨

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Pigpigzhu 發表於 20-8-31 10:18
自己屋企人死左都冇甘神心去拜,正一垃圾
完全同意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢啲垃圾⋯⋯如我係屋企人都唔想認啦!家門不幸!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

BK Milk勳章

成班白痴儍人、個個月就去拜空氣!
可憐、儍真係無藥醫!

首頁

尾頁

跳至