自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

thanks.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 20-9-4 14:44
几多升
50ML 細細支...
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我9月2日17:30檢測,剛剛收到短訊: 您的檢測結果是陰性
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

wong2323 發表於 20-9-4 16:48
我9月2日17:30檢測,剛剛收到短訊: 您的檢測結果是陰性

早你半個鐘做,檢測地點距離氣膜實驗室比你近,但仲未收到

大宅

小倩 發表於 20-9-4 17:13

我六點半做,又系二號,都末有

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小倩 發表於 20-9-4 17:13
可能當日我果區比較您果區少人檢測,所以快D

唵嘛呢叭咪吽      

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

wong2323 發表於 20-9-4 17:58
可能當日我果區比較您果區少人檢測,所以快D

終於收到,安樂晒

男爵府

thanks

瑪瑙宮

小倩 發表於 20-9-4 18:18
終於收到,安樂晒

恭喜你

瑪瑙宮

wong2323 發表於 20-9-4 16:48

恭喜你

超級版主

小倩 發表於 20-9-4 18:18
終於收到,安樂晒

祝大家都身體健康
唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我頭先都收到訊息了!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

maychan1114 發表於 20-9-2 19:09
謝分享! 我都預約左星期六, 會帶埋小朋友(7歲)一齊檢, 你有留意到小朋友也是分開坐嗎? 我擔心佢會怕
...

小朋友要分開排?!我心大心細預唔預約好,我女得5、6歲.....

王國長老

baby_chu 發表於 20-9-4 19:11
小朋友要分開排?!我心大心細預唔預約好,我女得5、6歲.....

6歲以下不適合做呀!
參考#59宣傳單張

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

小倩 發表於 20-9-4 19:37
6歲以下不適合做呀!

噢.....
即係我都無得做lu~~~ 無人幫手湊到!
唔該晒!

超級版主

baby_chu 發表於 20-9-4 19:11
係一齊排,6歲以下唔適合做,可以您做時,小朋友企隔離

唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

wong2323 發表於 20-9-4 19:56
係一齊排,6歲以下唔適合做,可以您做時,小朋友企隔離

Thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

多謝3E

wong2323    發表於 20-9-4 20:42

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

做左,今日我去個檢測中心口罩已送完 ,可能多人參加

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我都剛剛做完,安排得好好,超快,無唔舒服。

首頁

尾頁

跳至