自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我D書24 July 由英國寄出,仲未收到。有冇人好似我咁?

侯爵府

vivivo 發表於 20-9-3 12:34
我D書24 July 由英國寄出,仲未收到。有冇人好似我咁?

我試過咁上下時候買 收不到 我同佢講 佢再寄 我就收到了

大宅

我7 July dispatched 既9 Aug收到,
但29 July dispatch 既就仲未收到

男爵府

for reference: 我13/8 order, 17/8和18/8寄出, 未收到
但以前preorder 一本4月release的書, 到今時今日都仲等緊

大宅

chickchick 發表於 20-9-3 12:44

for reference: 我13/8 order, 17/8和18/8寄出, 未收到

4 月D書佢幾時寄出?

男爵府

vivivo 發表於 20-9-3 14:51
4 月D書佢幾時寄出?

未寄, 因為佢話仲未出版, delay and delay, 說是出版社問題.

大宅

回覆樓主:

2wks per my experience

大宅

回覆樓主:

我同你一樣,13/8 ordered, 17/8 dispatched, send email 問佢,來來回回,佢今日封email 話如果11/9 都未收到,再contact 佢

子爵府

最近買既書要預兩個月

大宅

訂左3本書,今日收到一本係22/7寄出。
~~

大宅

我哋7月27日落單買了3本書,被分左3個 shipments, 今日下午收到第一個shipment.

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

足足一個月
我無追過
無奈

大宅

2018復活節勳章

21/7 英國寄出, 今天終於收到喇!

男爵府

同你差唔多情況
23/7英國寄出,上星期四9月3日終於收到了!鬆一口氣,因這本reader係囡囡今個學期的課本!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

I ordered on 17 Jul and received yesterday.

But still haven't received those ordered on 15 Jul

男爵府

咁我係咪好好彩呢!?我30/8落order,尋日9號已經收到書了!

wcpcelia    發表於 20-9-11 11:30

大宅

上一次18/6話寄出, 差不多7月尾先收到

大宅

Sarah-cr 發表於 20-9-10 15:47
咁我係咪好好彩呢!?我30/8落order,尋日9號已經收到書了!

咁快好好彩~

大宅

回覆樓主:

七月頭買嘅大概十本, 8月尾開始收到, 到今日都仲爭一兩本

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要一個月左右呀

首頁

尾頁

跳至