美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

pm me pls

大宅

2021勳章

arlingling 發表於 20-11-23 15:51
pm me pls

0k

大宅

2021勳章

呻下先,呢排疫情嚴重左咁多,我都做到冇停手,醫院工作多到我連食飯都冇胃口,希望喺呢度同大家講,真係冇乜嘢緊要得過身體健康,大家出街同朋友聚會可免則免,為自己為家人大家要努力!飲食要健康有時間做吓運動!我呢排做到胃口都冇晒,日日飲雞精補充下體力
體重更加因為工作忙碌又跌咗1Kg

大宅

Bobmarley 發表於 20-11-26 22:45
呻下先,呢排疫情嚴重左咁多,我都做到冇停手,醫院工作多到我連食飯都冇胃口,希望喺呢度同大家講,真係冇 ...

原來你做醫護行業㗎!有野想請教你!我做埋2月就辭職!3月去自費報讀醫護支援人員課程!但我唔明仁安$3800!仁愛堂就$9500!工聯會就$6300!大家係同一個認可證書!點解價錢會爭咁遠?咁我應該報邊間好呀?謝謝

大宅

Pm me, please!

大宅

2021勳章

kiki0524 發表於 20-11-27 13:48
原來你做醫護行業㗎!有野想請教你!我做埋2月就辭職!3月去自費報讀醫護支援人員課程!但我唔明仁 ...

你自己check清楚,有啲醫院佢比咁平嘅優惠,可能要有實習課程,一路學一路做,好似靈x醫院,如果你打算入呢個行列呢個都係一個好好嘅考慮

大宅

Bobmarley 發表於 20-11-27 21:07

你自己check清楚,有啲醫院佢比咁平嘅優惠,可能要有實 ...

多謝妳原來仁安嗰張證書醫管局唔認可㗎!好彩冇報名咋我寄咗幾封醫管局招聘申請表格!但冇乜聲氣!已經揀啲唔使證書既職位空缺!可能我係白紙一張所以唔請!

大宅

2021勳章

kiki0524 發表於 20-11-28 00:09
多謝妳原來仁安嗰張證書醫管局唔認可㗎!好彩冇報名咋我寄咗幾封醫管局招聘申請表格! ...

你試吓睇明報jump啊,好多工係關於醫護嘅,同埋醫院都會請白紙,好似靈實,浸會醫院。

你冇經驗醫院或者考慮聘用你為初級,有D就邊學邊做,亦有實習課堂,之後覺得你表現好就會聘用你,試吓搵吓呢方面的資料吧

大宅

回覆樓主:

can you pm me please? thanks

大宅

Bobmarley 發表於 20-11-28 09:36
你試吓睇明報jump啊,好多工係關於醫護嘅,同埋醫院都會請白紙,好似靈實,浸會醫院。

你冇經驗醫院或者 ...

多謝妳呀

大宅

pm please 我呢個疫情後肥左10磅。。。要急救,thanks

大宅

2021勳章

kiki0524 發表於 20-11-28 00:09
多謝妳原來仁安嗰張證書醫管局唔認可㗎!好彩冇報名咋我寄咗幾封醫管局招聘申請表格! ...

自從你早兩日問咗我醫護資料之後,有幾個JM.,PM問我醫護方面同入行嘅嘢好搞笑!

大宅

2021勳章

zzaab1211 發表於 20-11-28 11:21
pm please 我呢個疫情後肥左10磅。。。要急救,thanks

Ok

大宅

Bobmarley 發表於 20-11-29 14:24
自從你早兩日問咗我醫護資料之後,有幾個JM.,PM問我醫護方面同入行嘅嘢好搞笑!
...

哎呀!唔好意思呀!麻煩到你

大宅

2021勳章

kiki0524 發表於 20-12-1 00:23
哎呀!唔好意思呀!麻煩到你

唔緊要,唔使唔好意思問乜都冇所謂,幫得就幫!我知道幾多就講幾多!

洋房

Bobmarley 發表於 20-9-6 15:48
純分享,我們女人個個都希望有靚身型,耐不耐上來,見到大家减肥減得好痛苦,我自己亦曾領略過!之前曾經分 ...

我都想知點瘦呀,有無秘訣傳授下

大宅

2021勳章

0220Maggie 發表於 20-12-2 22:00
我都想知點瘦呀,有無秘訣傳授下

我冇乜特別秘訣,只是之前喺呢度聽日個JM講買食物減肥法,不用煑於是我就透過佢介紹買食物,本身呢位JM生完BB,肥咗好多都減到;咁我自己都冇生過,我諗佢得我都冇可能唔得啦,之後就去試吓,點知出乎意料之外,兩個幾月減咗成20磅,我同嗰個媽咪而家做咗朋友,多謝佢介紹我!
我之前亦試過睇營養師減肥,不過都做唔到,因為我做醫護真係好忙啊,冇乜時間自己搞!反而呢個方法好啱我!減肥其實係要搵啱自己嘅方法!

大宅

2021勳章

以前我冇咁怕凍,但依家人瘦左,越嚟越怕凍,今日唔少JM教我點樣可以應付寒冬,提供保暖心得,真係好開心!
我今晚會擺定一杯暖水喺床頭邊,亦都會一起身開暖爐,確保自己唔會凍親!大家一樣唔好淨係掛住減肥都要保暖啊!

大宅

2021勳章

剛放工,今晚感覺上冇尋日咁凍可能適應咗,聽JM話貼咗個暖包,圍頸巾先至收工,感覺暖又舒服咗好多!大家也要保重

大宅

回覆樓主:

想問下跟住餐單係咪都可以減到體脂?我其實主要想減肚腩,唉,個肚腩真係好難搞。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊