6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題 JM 有無用$40 登記左皇家美素升級版試用過?

大宅

之前我睇fb 登記左啦,好快送上門,我以為試用好細罐,點知係800g 好抵囉覺得 haha 升級版個味同之前無咩分別吖

別墅

我有登記左呀~ 而家俾阿b 飲緊啦,升級版好似比之前更細滑喎 加左果d 營養成分好似幾好喎 我上網查過果個alpha 乳清蛋白好似可以幫bb 調節情緒,有助bb 睡眠架喎。

大宅

虎到金來勳章 畀面勳章

我個細女都食開呢隻喎 唔知關唔關事呢 呢排覺得佢係訓得好左 haha 咁平我都想登記喎

大宅

回覆 mamaee 的帖子

我B都補開呢隻奶粉喎 我都登記左啦,個味又真係無咩唔同 加多左營養落去幾好呀 等我睇下係阿b 訓得好左先

別墅

回覆 mok_bb 的帖子

你係咁覺得架, 可能其實係心理作用架咋 hahaha不過唔緊要啦 食開呢隻既話 佢加多左營養成分落去咪仲好 yeah

別墅

回覆 201703 的帖子

係囉應該個味無唔同,我見我b 都無抗拒照食架喎~ 見JM 上網查過營養既作用,咁我又睇下阿b 會唔會發少左脾氣又睡得好左先

子爵府

KristyLove 發表於 20-9-6 19:05
之前我睇fb 登記左啦,好快送上門,我以為試用好細罐,點知係800g 好抵囉覺得 haha 升級版個味同之前無咩分 ...

800g咁正?!

男爵府

mamaee 發表於 20-9-6 18:19

我吾見有?

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

別墅

回覆 mslo 的帖子

我係fb 見到架, 你睇下呢條link 仲 work 唔workhttps://www.facebook.com/frisohk/posts/2970352103012866

大宅

回覆 pigpiglamlam 的帖子

係呀 所以咪話抵囉 仲送埋上門。不如你都去登記下啦~

子爵府

KristyLove 發表於 20-9-10 16:10

係呀 所以咪話抵囉 仲送埋上門。不如你都去登記下啦~ ...

我登記咗50蚊嗰隻咋 之後先知有40蚊……

大宅

$50 果隻係咪有機呀?之前都有見到廣告,你b 食開有機奶粉架?食成點呀?我b 食開皇家美素,所以先試佢升級版咋嘛。

子爵府

KristyLove 發表於 20-9-11 17:27

$50 果隻係咪有機呀?之前都有見到廣告,你b 食開有機奶粉架?食成點呀?我b 食 ...

唔清楚係咪有機 但我發覺用其他電話係可以換多罐,所以換咗2罐。阿女食開雪印,有時佢食其他牌子都ok,所以試飲價我都會買,真係抵

大宅

mamaee 發表於 20-9-6 18:19

點申請?我都想試試

大宅

pigpiglamlam 發表於 20-9-11 17:31

唔清楚係咪有機 但我發覺用其他電話係可以 ...

你咁叻 咁精明眼既?! 但你個女隨時轉奶粉嚟食都ok架? 好勁呀你~我個b 由人奶轉奶粉有個好短既適應期,好彩皇家呢隻似人奶味,佢好快過左咋

子爵府

KristyLove 發表於 20-9-12 15:25
你咁叻 咁精明眼既?! 但你個女隨時轉奶粉嚟食都ok架? 好勁呀你~我個b 由人奶轉奶粉有個好短既適應期,好 ...

我女已經2歲幾 食緊3號,但有時優惠係2號我會照俾佢食,都係得一罐啫…等於有d bb1歲仲食緊1號咁。
冇辦法,有2個小朋友唯有慳d ,但大前題真係佢食邊隻奶粉都得,如果佢太細個我都唔會咁做

別墅

回覆 wing1990 的帖子

我係睇到呢個架 你試下仲有無
https://www.facebook.com/frisohk/posts/2970352103012866

大宅

mamaee 發表於 20-9-10 16:08
回覆 mslo 的帖子

我係fb 見到架, 你睇下呢條link 仲 work 唔workhttps://www.facebook.com/frisohk/post ...

佢寫住係400g wor?

大宅

回覆 cherry.bdh 的帖子

我係睇呢條link 係800g
https://www.facebook.com/BabyKingdomHongKong/posts/3838161476198642

不過我知道有人係果個咩 「香港心」 果度有得免費拎800g 既美素奶粉 你上網搵下

首頁

尾頁

跳至