美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

畀面勳章

生完bb之後面上出現荷爾蒙斑, 好想剷除, 唔知各位有冇好介紹? 請介紹! 謝謝各位

別墅

kansklee 發表於 20-9-6 23:55
生完bb之後面上出現荷爾蒙斑, 好想剷除, 唔知各位有冇好介紹? 請介紹! 謝謝各位
...

我有打開一間我pm你

複式洋房

畀面勳章

回覆 Clphkg 的帖子

衷心謝謝

民房

Clphkg 發表於 20-9-9 20:08
我有打開一間我pm你

我都想知 (emoji)(emoji)
Thanks

民房

生完BB真係好多問題出晒嚟,除咗斑,啲頭髮都變得好差,以前都好柔順,亞仔出世後,就好旱,洗頭時甩髮甩到成地都係,好驚會有禿髮,而家仲唔敢日日洗頭,怕甩得仲多,好煩惱

民房

生完BB真係好多問題出晒嚟,除咗斑,啲頭髮都變得好差,以前都好柔順,亞仔出世後,就好旱,洗頭時甩髮甩到成地都係,好驚會有禿髮,而家仲唔敢日日洗頭,怕甩得仲多,好煩惱

別墅

lisapoon830 發表於 20-9-10 14:31
我都想知 (emoji)(emoji)
Thanks

其實我都打哂十次㗎啦, 我本身皮膚好白,所以有少少斑都好覺, 加上我係荷爾蒙斑, 頭嗰兩三次真係覺得打完冇分別仲深左, 到第五次到真係覺得越嚟越淡, 而家冇曬㗎啦, 不過遲啲我都會再keep住打,因為始終年紀大啲荷爾蒙又會影響到出番嚟。

伯爵府

Clphkg 發表於 20-9-10 20:02
其實我都打哂十次㗎啦, 我本身皮膚好白,所以有少少斑都好覺, 加上我係荷爾蒙斑, 頭嗰兩三次真係覺得打 ...

可否 pm我啊?Thanks

行到水窮處 坐看雲起時

複式洋房

我都想打呀,成面都係..

複式洋房

打荷爾蒙斑邊得黎搵又平又靚啊, 平唔打到你反黑都偷笑啦
唔係又想講3880定唔知幾$可以打10次果間黑店啊

複式洋房

其實我都打哂十次㗎啦, 我本身皮膚好白,所以有少少斑都好覺, 加上我係荷爾蒙斑, 頭嗰兩三次真係覺得打 ...

你邊間
我打過2間, 一間美容院打 , 另一次搵醫生打, 間間都話荷爾蒙斑難打, 通常要打3-4次先見效, 10+次可打清,
所以第1間我開左10+次course, 點之打左3次都冇效跟住佢地就話要打6-7次先會慢慢開始見效, 最後打哂10+次都冇乜效…..

第2間醫生打佢都好老實話荷爾蒙斑要打幾次先見效, 但唔會打得清, 不過打左4次先得丁屎咁小既分別, 所以之後就冇繼續打了, 果陣真係打到灰到爆

別墅

auyeungching 發表於 20-10-2 17:37
你邊間
我打過2間, 一間美容院打 , 另一次搵醫生打, 間間都話荷爾蒙斑難打, 通常要打3-4次先見 ...

我在灣仔美容院打

別墅

Clphkg 發表於 20-10-2 17:55
我在灣仔美容院打

有意pm 你

大宅

auyeungching 發表於 20-10-2 17:37
你邊間
我打過2間, 一間美容院打 , 另一次搵醫生打, 間間都話荷爾蒙斑難打, 通常要打3-4次先見 ...

咁最後成功去斑嗎?

複式洋房

你邊間

通常話要打幾次先見效唔太可信, 有好多都係打打下又話你D斑太勁所以次數要打多幾次, 一陣又話妳有XX問, 又要加其它療程先有效, 咁你有冇繼續打?

複式洋房

chunjaimom 發表於 20-10-5 16:22
通常話要打幾次先見效唔太可信, 有好多都係打打下又話你D斑太勁所以次數要打多幾次, 一陣又話妳有XX問, ...

冇丫 醫生打太貴丫, 成4000幾蚊次, 加上佢話荷爾蒙斑最多都係都係清5成,
咁我要比N次4000幾蚊只清5成, 我覺得好唔抵

複式洋房

betty10 發表於 20-10-3 20:39
咁最後成功去斑嗎?

無成功到丫, 美容院打唔到, 之後去左間好出名既醫生到打, 好多明星都搵佢
佢一開始見我係荷爾蒙都話好kick手, 所以開左藥膏畀我搽先
第一個月真係好好, 淡左, 但第二第三個月反而愈搽愈黑, 我當時幾傷心
D藥膏都唔平的, 淨搽都成7-8000蚊
之後第三個月都搞唔掂 佢先再suggest 我打激光, 但都係要打好多次咁囉...
我依家就去左我個fd介紹間醫美, 佢話果到可以一次就見淡, 就轉左會試下

大宅

kansklee 發表於 20-9-6 23:55
...

其實荷爾蒙斑真係好難清, 我打左10次都只係淡左. 左邊淡左, 右邊原本無的近排又出左D.

複式洋房

auyeungching 發表於 20-10-9 17:35
無成功到丫, 美容院打唔到, 之後去左間好出名既醫生到打, 好多明星都搵佢
佢一開始見我係荷爾蒙都話好kick ...

轉左會打成點 ? 邊間?

複式洋房

可否pm我(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
脫疣 ... 2 3 4
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊