美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

見網上有set祕貼好抵,只係$1810,網上買有1.5倍積分,今個月又有優惠積分換產品,想入手,有無好用產品推介?

大宅

我早幾個月都比我的毒Whoo朋友介紹買咗,明明只係買2支秘貼精華,結果搬咗一堆野返屋企

大宅

yatyat21 發表於 20-9-7 15:19
我早幾個月都比我的毒Whoo朋友介紹買咗,明明只係買2支秘貼精華,結果搬咗一堆野返屋企

...

好多呀!見到都開心!
請問你用完有無感覺改變?

男爵府

...

好抵嗎?

男爵府

...

我覺得有啲笠,反而天率丹吸得幾快喎

侯爵府

回覆樓主:

秘貼比較潤,天率丹精華同水乳都吸收得好快,一d都唔笠

大宅

cutiepig213 發表於 20-9-7 15:25
好多呀!見到都開心!
請問你用完有無感覺改變?

其實我用咗係愛上佢的味道,好香好C服

秘貼個肌底液ok呀,係個精華(emoji)️啲笠,所以只係夜晚用佢,晚晚開冷氣,整體感覺可以接受
全set用咗皮膚係軟軟滑滑

佢個洗面膏有驚喜(我試咗粉紅色同白色),洗完面完全唔乾。我本身用開Shiseido Future Solution 個洗面膏呀,雖然佢白色嘅美白效果無FS果支咁高,但性價比高呀

大宅

hahating1984 發表於 20-9-7 19:23
我覺得有啲笠,反而天率丹吸得幾快喎

天率丹精華
吸得快,修護效果好嗎?

如果得,我都想試吓,不過我要清咗宜家啲貨先可以再買來試

男爵府

yatyat21 發表於 20-9-7 23:11
天率丹精華
吸得快,修護效果好嗎?

唔係精華喇...係水同emulsion咋...
但天氣同天率比較,天率吸收快好多
哩排海港城有coupon, 好多人去shopping

大宅

Apple_Orange_T 發表於 20-9-7 19:04
好抵嗎?

呢個又係買2支,搬咗一堆返屋企

每次買都覺得好抵,因為送好多旅行裝的其他嘢比你試,可以試真啲,先再決定下次買唔買

但每次返到屋企,塞爆咗個櫃,見到咁多一支二支,就好頭痛,好似用極都用唔完咁,唔知幾時先可以再買過

大宅

hahating1984 發表於 20-9-7 23:14
唔係精華喇...係水同emulsion咋...
但天氣同天率比較,天率吸收快好多
哩排海港城有coupon, 好多人 ...

我上次買嘢都有送旅行套裝天氣丹的水同emulsion, 不過重未開光

天率丹的水同emulsion 得sample size 咋,我都唔覺得會試得真

男爵府

yatyat21 發表於 20-9-7 23:26
我上次買嘢都有送旅行套裝天氣丹的水同emulsion, 不過重未開光

天 ...

一上手,我就好中意

最好笑,本來想買拱辰享水妍個set,個sales話個set岩18歲

其實我係怕笠,但無諗過係岩18歲

大宅

cutiepig213 發表於 20-9-7 14:45
見網上有set祕貼好抵,只係$1810,網上買有1.5倍積分,今個月又有優惠積分換產品,想入手,有無好用產品推 ...

之前用咗幾年,冇乜特別,以加已經冇再用

大宅

yatyat21 發表於 20-9-7 23:02
其實我用咗係愛上佢的味道,好香好C服

秘貼個肌底液ok呀,係個精華(emoji)️啲笠,所以只係夜晚用 ...

咁我係咪入手套祕貼加天率丹水乳係最好?

男爵府

cutiepig213 發表於 20-9-7 14:45
見網上有set祕貼好抵,只係$1810,網上買有1.5倍積分,今個月又有優惠積分換產品,想入手,有無好用產品推 ...

我只係冬天用秘貼自生精華,我係dfs買,6折,但一個sample都冇。

侯爵府

chai 發表於 20-9-8 21:51
我只係冬天用秘貼自生精華,我係dfs買,6折,但一個sample都冇。

其實有時喺counter買whoo仲抵過dfs六折!

男爵府

ckm80 發表於 20-9-8 22:11
其實有時喺counter買whoo仲抵過dfs六折!

係呀,見到咁多sample好羨慕。

大宅

cutiepig213 發表於 20-9-8 09:19

家下開始秋涼,如果我會買秘貼個set先啦,咁抵
個set有送水凝同天氣丹的水同Lotion ,試過先再唸買唔買天率丹的水同Lotion 啦

不過如果你屋企有個迷你倉放護膚品,咁就買買買,幫手振興香港經濟

侯爵府

cutiepig213 發表於 20-9-8 09:19

如果價錢唔係主要concern, 你試下天率丹精華,搽完好滑呀,但佢係吸收完嘅滑唔係假滑

大宅

ckm80 發表於 20-9-8 22:42
如果價錢唔係主要concern, 你試下天率丹精華,搽完好滑呀,但佢係吸收完嘅滑唔係假滑
...

咁修護效果好嗎

我需要收毛孔,firming,均勻膚色呀
最好有美白效果㖭

首頁

尾頁

跳至