自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

見成個膠箱咁,唔知好唔好用?有無人用緊?或者有無其他款好,介紹下,唔該

男爵府

Push

大宅

siti 發表於 20-9-7 23:25
見成個膠箱咁,唔知好唔好用?有無人用緊?或者有無其他款好,介紹下,唔該 ...

非常好用,我用左一次,真正用家(姐姐)讚不絕口,去街市有人問佢係邊到買

wcpcelia    發表於 20-9-9 10:10

大宅

weixin 發表於 20-9-8 00:43
Push

見樓下姐姐用問她好用嗎?她說非常好又好收藏,防水去街市一流!

子爵府

cleverpan 發表於 20-9-8 02:43
非常好用,我用左一次,真正用家(姐姐)讚不絕口,去街市有人問佢係邊到買
...

在那裏買?

象牙宮

見成個膠箱咁,唔知好唔好用?有無人用緊?或者有無其他款好,介紹下,唔該 ...

买菜车小拉车

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

333s 發表於 20-9-8 10:30
买菜车小拉车

店各 唔該

男爵府

有冇相?

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我見人用隻高身d。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

好用到係我近期最愛

男爵府

回覆樓主:

入手2星期 好推容量大

1.0fu致本段内容¢ar5acecBLAh¢到(emoji)ta0寶(emoji)或點击链街 https://m.tb.cn/h.VCu9zmx?sm=45bca1 至瀏lan嘂..【家用轻便拉杆买菜车小拉车购物袋可拆卸折叠万向轮铝箔保温拉杆包】

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

淘寶買左紫色,琴日第一日出車......好用,順既....真係當佢去旅行既喼咁推就得,但去到普通路面時有時磚會凹凹凸凸就難d要用手拉一拉條杆先得......同埋拉杆拉到最高會有d搖.......整體黎講係好用同埋裝到好多野

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

今天出車

大宅

見有兩個尺寸,如果係大個款,會唔會太大個?有無用家意見

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 michelle071180 的帖子

有無相呀? Thx~

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

miriamfans 發表於 20-9-8 14:18

有無相呀? Thx~

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我用兩輪,拉兩包8kg米都ok

大宅

請問你呢個紫色係幾大尺寸同幾多錢啊?唔該

水晶宮

siti 發表於 20-9-8 18:24

請問你呢個紫色係幾大尺寸同幾多錢啊?唔該
3👈覆置内容€OWjkce3mbrF€咑幵👉τa0寳👈或掂击链街 https://m.tb.cn/h.VCwdYdx?sm=a6e0de 至浏.览览.器【超市购物车网红摆摊小推车家用折叠拉杆拖车爬楼轻便携买菜手拉车】

瑪瑙宮

JChan 發表於 20-9-8 11:19
店各 唔該

淘寶大把款,任你選擇。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

首頁

尾頁

跳至