影視娛樂

跳至

首頁
12345...55

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 20-9-9 08:59
真係唔知啦!
等下星期開估

我喜歡頌雅cum notebook 聽俊英講野, 相信以俊英性格, 佢多年內心話無同別人share 過(包括靜京), e 家有個人話聽佢說, 我估俊英會覺得暖暖的

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-9-9 09:02
我喜歡頌雅cum notebook 聽俊英講野, 相信以俊英性格, 佢多年內心話無同別人share 過(包括靜京), e 家有 ...

所以係理解
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 20-9-9 09:05
所以係理解

果件野係了解, 但因為了解而不斷令身邊人(俊英和賢浩) 辛苦

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-9-9 09:06
果件野係了解, 但因為了解而不斷令身邊人(俊英和賢浩) 辛苦
...

我幾驚男主聽到好友叫佢走, 佢就離開韓國

[

寶石宮

amychoi 發表於 20-9-9 09:07

你估賢浩會否做教授? 但靜京好想做

寶石宮

amychoi 發表於 20-9-9 09:07

唔會掛, 邊有money, money 要幫呀爸還債

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-9-9 09:09
唔會掛, 邊有money, money 要幫呀爸還債

佢爸咩事? 我無留意
[

珍珠宮

htts 發表於 20-9-8 16:28
金旻載 加 朴恩斌主演, 有無jm 開左?

我呀!我呀! 估唔到有舖
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

stella816 發表於 20-9-8 16:40
好睇呀,睇預告男主同女主關係起變化,想睇佢哋曖昧呀

睇到女主點樣打入男主角內心 好暖暖呀
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

amychoi 發表於 20-9-8 17:46
所以我咪問俊英係報恩定愛女二?

我相信係有報恩多

寶石宮

amychoi 發表於 20-9-9 09:13
佢爸咩事? 我無留意

佢成世幫佢爸還債

寶石宮

bigbighei 發表於 20-9-9 09:22
我呀!我呀! 估唔到有舖

我近排like 呢個劇, 我嘅旻載呀

水晶宮

親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 20-9-9 09:26
我相信係有報恩多

只有妳同我係咁諗
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-9-9 09:27
佢成世幫佢爸還債

我係想知佢爸咩事欠債? 有講嗎?
[

寶石宮

保護 (下雨打傘),,陪伴 (去難過的birthday dinner), 開心 (一句口語多謝就笑開懷), 想念 (累了, 想笑就想起她). 這是甚麼的情感呢? 俊英不知道嗎?

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 20-9-9 06:45
昨晚果集更覺得靜京討厭, 想點? 收戒指又故意落在toilet 練習又係咁話不行, 又問俊英要 ...

真係好衰呀,你唔想要咪唔好帶囉,仲要扮嘢漏低啫,唔鍾意個男朋友咪分開囉,兩個都要攬住,又要攪俊英

珍珠宮

amychoi 發表於 20-9-9 08:08
諗諗吓, 係咪女二專登搵男主好友拍拖, 用激將法?完全感覺唔到佢有幾鍾意男主朋友?

公園內講我想妳, ...

我覺得係激將法囉,但咁做好衰,三個人都受到傷害!真係唔覺佢鍾意個男朋友囉
我覺得係表白㗎,聽到都幾甜
我最驚女二表錯情以為係為佢彈咋!

珍珠宮

htts 發表於 20-9-9 08:53
激x 法都可能呀, 佢d 諗法都幾扭曲吓, 我都唔明俊英喜歡佢d 乜? 性格唔好, 得樣靚, 俊英咁多年都無見過其 ...

我覺得俊英未試過有人咁關心同了解佢,所以慢慢打開心扉,同松雅相處自自然然起了變化,佢兩個含羞答答表情好正呀

珍珠宮

htts 發表於 20-9-9 08:57
首歌係咪之前做preparation 時俊英問頌雅想聽咩曲, 頌雅答架? 但頌雅應該知到俊英話過唔再彈第2 次, 無理 ...

我覺得係松雅答嘅,不過今集未交代住,應該唔係難為佢反而係幫佢。
情京私底下安排要佢彈就應該無可能啦,個鋼琴係會長安排反而唔知咩意思就真,俊英每次見到鄭京善個名都好唔自在,可能好介意因為呢個名先有助學金

寶石宮

下集應該係對應呢個teaser

https://video.weibo.com/show?fid=1034:4533767985889288

首頁
12345...55

尾頁

跳至