自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

Charlotte_mom 發表於 20-9-8 20:01
等我用圖黎表達出我隻兔嘅不要臉
主人放工,狗問人攞零食就聽得多,有無聽過兔都會?我隻無恥兔就會 ...

好可愛

子爵府

牛年勳章

好攪笑

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pillarfung 發表於 20-9-8 20:07
你個兔仔可以自由咁自己走來走去㗎?

以前困籠時間較多
早兩個月另一隻兔太老,死了,剩返呢隻肥雞(其實肥雞已十歲,都老了),唔想佢太寂寞加上home office咪日日開冷氣放佢走下
唔知係咪痴得隻狗多,動靜越黎越似一隻狗

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

owen2012 發表於 20-9-8 20:46
唔好物種歧視喎,點解狗狗可以,兔兔唔可以? 兔仔咁叻,梗係要獎吓啦 ...

事實上我隻兔醒過我隻狗,有時

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

Charlotte_mom 發表於 20-9-8 20:01
主人放工,狗問人攞零食就聽得多,有無聽過兔都會?我隻無恥兔就會 ...

你隻兔仔勁得意

王國長老

金三珣 發表於 20-9-8 20:09
兔仔都週圍走?識去廁所架?

便便會有時在外面,不過兔食草所以便便係乾同無味嘅,有時我地都要望一輪至知係狗糧定係兔屎
Peepee就識返籠入面用廁所

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

牠可能已忘記自己是一隻兔仔

萬物有情

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

複式洋房

兔仔難唔難養

王國長老

wai1115 發表於 20-9-8 20:14
好Q呀,有冇大幅D嘅相睇吓

夠大未?

大宅

好可愛,兔仔寵養? 周圍行會邊食邊便便

侯爵府

回覆樓主:

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Charlotte_mom 發表於 20-9-8 20:59
夠大未?

可以再多幾張 同狗狗一齊影都得㗎!

王國長老

yeemanf 發表於 20-9-8 20:57
兔仔難唔難養

唔難,keep住俾適當環境同食物就無咩特別要留意
不過唔係個個獸醫識睇兔
除左醫療費用,最大消費係草,日日食不停食
最煩係要洗籠囉

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

兔兔已被狗狗同化了,當了自己係一隻狗,但牠好可愛。

男爵府

個兔仔認為佢自己係狗

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

子爵府

好可愛
就當佢系狗仔養

首頁
12345...8

尾頁

跳至