美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆樓主:

Cwb好過tst,依家求其左做,consult tst顧問態度吾熱心解答,cwb之前d staff好好,plan 我都中過伏,所有promote treatment 都吾用得,plan但又有限期,焗用plan做其他扣正價9折,又另比錢做promo d treament,唉!我都揾緊第二間做(emoji)

大宅

回覆 pylbb89 的帖子

可以PM資料?

禁止訪問

大宅

回覆 marcuseunis 的帖子

CWB 你唔係買消費金額 ? 去到TST都可以扣金額做其他TREATMENT. 未做過的TREATMENT有8折扣數. 要CHECK BALANCE, 唔好比佢地扣多.TST做左3次, 都未見過顧問 ... BOOK TREATMENT前話約見, 之後做完都NO SHOW NO FOLLOW. 次次做完ON居居等簽名走人. 我做埋手上D錢都轉第二間.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

KEROROBB 發表於 20-9-21 15:17

CWB 你唔係買消費金額 ? 去到TST都可以扣金額做其他TREATMENT. 未做過的TREATMEN ...

我依家剩返千幾蚊silver plan, 同回贈千幾蚊,回贈嗰d限制多多先用到,個consult約佢問野先見到,重冇咩heart, 之前cwb個consult好好,做完又問下我有冇改善或用咩機,依家我吾會再中伏,題外話,我吾太舒服tst房內貼左d 泰國經紋 驚驚地

子爵府

marcuseunis 發表於 20-9-24 01:28
我依家剩返千幾蚊silver plan, 同回贈千幾蚊,回贈嗰d限制多多先用到,個consult約佢問野先見到,重冇咩he ...

我上次去都見到
問佢地係咪有
治療師話係溫疫經文喎

大宅

我之前無留意有無貼. 之後有JM講, 現址發生過命案, 所以先留意到. 最近一次我打PICO時係房都見到.

大宅

KEROROBB 發表於 20-9-24 10:37

我之前無留意有無貼. 之後有JM講, 現址發生過命案, 所以先留意到. 最近一次我打P ...

命案?看見鬼嗎?

大宅

回覆 TobiLai 的帖子

TOUCHWOOD我見到張經文. 不係鬼.

大宅

candycakee 發表於 20-9-24 10:05
我上次去都見到
問佢地係咪有
治療師話係溫疫經文喎

應該吾係瘟疫經紋,我問治療師d經係咩,佢親口老闆娘一直請住泰國師傅催運寫,之前每個治療師輪住比師傅用支嘢在頭背寫野,佢話痛痛地同好吾想,依家轉左方法,吾洗搞個頭,佢自己話覺得自己運下降左 其實係吾係降頭呢

子爵府

marcuseunis 發表於 20-9-24 12:12
應該吾係瘟疫經紋,我問治療師d經係咩,佢親口老闆娘一直請住泰國師傅催運寫,之前每個治療師輪住比師傅用 ...

唔係咁恐怖嗎?
唔怪得咁多人唔做啦
佢某啲陰暗位放左燈
啲經文public area 同每個房都有
感覺邪邪地

大宅

KEROROBB 發表於 20-9-24 10:37

我之前無留意有無貼. 之後有JM講, 現址發生過命案, 所以先留意到. 最近一次我打P ...

好驚wor 做facial都甘靈異

大宅

KEROROBB 發表於 20-9-24 12:00
回覆 TobiLai 的帖子

TOUCHWOOD我見到張經文. 不係鬼.

經文係怎樣的?邪野?

禁止訪問

大宅

yanmiwo_823 發表於 20-9-24 18:03
我無留意有無泰國經文但我上月農曆7月上去已覺得陰風陣陣
返到黎search睇到有個post話A記 tst 舖前 ...

最驚那些經文係用來迷惑客人,邪果些風水局

HollyHCY    發表於 20-9-25 18:13

大宅

yanmiwo_823 發表於 20-9-24 18:03
我無留意有無泰國經文但我上月農曆7月上去已覺得陰風陣陣
返到黎search睇到有個post話A記 tst 舖前 ...

甘講完,d經文似係震壓 ,下次再去時,治療師又出左去,甘我會驚wor, 由其合埋眼時,點算好吖

禁止訪問

大宅

marcuseunis 發表於 20-9-24 23:07
甘講完,d經文似係震壓 ,下次再去時,治療師又出左去,甘我會驚wor, 由其合埋眼時,點算好吖 :z ...

唯有叫治療師開着道門,不要關或帶十字架去

首頁
12345...6

尾頁

跳至