潮流時尚

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

illusionist 發表於 20-9-11 18:08
點loop都loop唔晒
錢就洗晒
又搵過又再洗過

男爵府

LuciaC 發表於 20-9-13 16:53
Burberry 都可以用$500 coupon, 唔使排隊,好多人

人大多我見到已頭暈,最後今日因為早已在TST, 去左Penhaligon’s 買左我鐘意既body wash 同hand & body cream。以前係外國outlet 買,今年無得飛只好在香港用coupon 買。
我仲有好多HC coupon 同Sogo coupon, 派極比朋友都用唔完,買到無野好買,連聖誕禮物都買定了,的卷留返中秋節如果BBQ 時用來透爐吧

男爵府

2valentina 發表於 20-9-13 17:01
又搵過又再洗過

感覺好似幫HC 同Sogo 打工

伯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 16:42
PP Chanel可以用coupon?
K11 $1000 coupon我見可以用Gucci,但未研究點玩法
...

唔可以,不過可以用嚟做 spending 去攞券嘛
基本上 H CC LV Dior VCA 呢幾間舖無論邊個mall 都係唔會收嘅
k11 每張單上限只可以減3000,PP 你有本事攞到足夠 coupon 你係可以唔使錢拎走個袋
sorry 係我攪錯,PP coupon 上面有寫明每單上限用三張 ie maximum 3000

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Rattie 發表於 20-9-13 17:32
唔可以,不過可以用嚟做 spending 去攞券嘛
基本上 H CC LV Dior VCA 呢幾間舖無論邊個mall 都係唔會收嘅
...

PP點減法?夠coupon唔駛俾錢拎袋走咁勁

伯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 17:43
PP點減法?夠coupon唔駛俾錢拎袋走咁勁

PP coupon 當 cash 使啊⋯⋯
每個account 馮五六日上限攞2300(簽AE),咁如果有多過一個account就可以攞多啲
另外夾單無上限,我有次係夾夠四張單,最尾差幾百唔知買乜好結果跑去 great 買牛扒芝士

伯爵府

Rattie 發表於 20-9-13 16:14

計回贈 k11 係最多嘅,每日最高可以攞足6000 coupon, 不過因 ...

K11 係咪一張單有3萬都可以換到6千還是要分開6張每張5千嘅單? 佢個lucky draw 好似幾好玩

伯爵府

Ocean419 發表於 20-9-13 19:01
K11 係咪一張單有3萬都可以換到6千還是要分開6張每張5千嘅單? 佢個lucky draw 好似幾好玩
...

如果我冇攪錯,3萬一張單就可以攞足6千coupon, 不過每類別嘅coupon有限額,派哂你就要焗住揀其他類別,不過好處係揀咗類別就可以去指定嘅店舖消費而唔係限定了某一間舖,但6千coupon 就要分開兩張單去買
我都有睇過個lucky draw, 咁難抽嘅我當冇,呢啲運從來冇我份

伯爵府

Rattie 發表於 20-9-13 19:13
如果我冇攪錯,3萬一張單就可以攞足6千coupon, 不過每類別嘅coupon有限額,派哂你就要焗住揀其他類別,不 ...

你意思係有可能抽唔到?我仲以為每時段限人數抽奬,只要有機會抽便一定有獎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Rattie 發表於 20-9-13 17:51
PP coupon 當 cash 使啊⋯⋯
每個account 馮五六日上限攞2300(簽AE),咁如果有多過一個account就可以攞多 ...

咁當錢真係好抵
唔該晒你先,我研究下,因為我睇中CC波鞋同頸巾,不過唔知PP有冇貨
我見coupon好多鋪頭可以用好吸引

https://www.pacificplace.com.hk/~/media/files/pacificplace2/pdf/fw2020-sales-redemption-aug-participating-tenant-list

珍珠宮

Rattie 發表於 20-9-13 19:13
如果我冇攪錯,3萬一張單就可以攞足6千coupon, 不過每類別嘅coupon有限額,派哂你就要焗住揀其他類別,不 ...

K11係消費幾多用一張coupon?

子爵府

想搭單問問,如果係gucci 用HC券買咗嘢,但返到屋企又心思思想換色,有無得換?

侯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 20:39

冇最低消費

珍珠宮

ritalau012 發表於 20-9-13 20:50
冇最低消費

即係我買$2000野用$2000coupon=唔駛俾錢

侯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 21:08
即係我買$2000野用$2000coupon=唔駛俾錢

伯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 20:39

k11 coupon 都係當 cash 用,不過上限每張單用三張

wcpcelia    發表於 20-9-14 10:26

男爵府

maggie196 發表於 20-9-13 20:45
想搭單問問,如果係gucci 用HC券買咗嘢,但返到屋企又心思思想換色,有無得換?
...

我唔知呢,你睇下張單有冇寫,冇就聽日打去問下!

伯爵府

Ocean419 發表於 20-9-13 20:21
你意思係有可能抽唔到?我仲以為每時段限人數抽奬,只要有機會抽便一定有獎
...

每時段抽獎名額得三、四十個,每人上限四張單,鬥快畀錢跟住登記就中硬獎?咁咪好易玩!我一於喺舖揀定我要嘅嘢之後等到兩點即刻碌卡+登記
抽獎得三日,下午兩點第一round, 有得抽時我怕畀人換哂我想攞嘅 coupon, 得不償失呀!

伯爵府

Joey8 發表於 20-9-13 20:35

咁當錢真係好抵

hot items 人人想買, 嗰日响 H 我問幾樣野都冇貨,呢啲真係睇彩數
用就真係好容易,基本上差唔多間間都收咁滯

大宅

請問Pp啲coupon可以用到幾時呀?
想同k11比較吓睇吓邊度買好,thx
K11琴晚去loewe同vca都已經好多人排隊

首頁
45678...16

尾頁

跳至