影視娛樂

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

我覺得幾好睇, 點解冇人講嘅?

禁止發言

珍珠宮

唔知開唔開

別墅

回覆樓主:

值得開, 平行時空又唔難明, 周元又好戲

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charissema 發表於 20-9-12 12:15
值得開, 平行時空又唔難明, 周元又好戲

好睇呀

子爵府

但係我唔明間Alice本身係想得到d勿野? 佢幫d人由未來返回現在的世界,而d人係佢地的顧客,但又唔見d顧客會比錢或其他野作為交易, 咁佢地咁做係為左什麽? 可能要再睇落去會有解釋

別墅

lanczak 發表於 20-9-12 13:37
但係我唔明間Alice本身係想得到d勿野? 佢幫d人由未來返回現在的世界,而d人係佢地的顧客,但又唔見d顧客會 ...

機構 聲稱可以 幫助 修補顧客之前嘅遺憾... 我諗都係為賺錢, 冇影到畀錢交易啫....

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charissema 發表於 20-9-12 16:59
機構 聲稱可以 幫助 修補顧客之前嘅遺憾... 我諗都係為賺錢, 冇影到畀錢交易啫....
...

好緊張,老豆成日想殺個仔

別墅

mcyw888 發表於 20-9-12 17:18
好緊張,老豆成日想殺個仔

係呀.... 知道博士唔係阿媽, 唔知以後金喜善同 周元會唔會發展love line 呢?

翡翠宮

Charissema 發表於 20-9-12 21:42
係呀.... 知道博士唔係阿媽, 唔知以後金喜善同 周元會唔會發展love line 呢?
...

但我仲懷疑緊係阿媽,因為男主媽都係未來黎

大宅

Charissema 發表於 20-9-12 09:07
我覺得幾好睇, 點解冇人講嘅?

有追開,好睇,希望男女主冇粉紅,繼續母子好了

別墅

mcyw888 發表於 20-9-12 21:45
但我仲懷疑緊係阿媽,因為男主媽都係未來黎

因為平行時空, 阿媽喺另一個時空嚟呢個世界, 博士就一直喺呢個世界, 我係咪講到好複雜

翡翠宮

Charissema 發表於 20-9-13 01:33
因為平行時空, 阿媽喺另一個時空嚟呢個世界, 博士就一直喺呢個世界, 我係咪講到好複雜
...

應該唔係平行時空,好似周元回到2010年咁,都有兩個唔同年紀既周元,同埋我聽到周元老豆個阿哥叫周元媽做泰伊,即係博士個名

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 20-9-13 05:25
應該唔係平行時空,好似周元回到2010年咁,都有兩個唔同年紀既周元,同埋我聽到周元老豆個阿哥叫周元媽做 ...

我都係咁聽到, 所以又諗係同一人。
[

翡翠宮

amychoi 發表於 20-9-13 07:40
我都係咁聽到, 所以又諗係同一人。

我仲懷疑泰伊係1992年比人搶左本書及殺左個個男人個女

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 20-9-13 08:03
我仲懷疑泰伊係1992年比人搶左本書及殺左個個男人個女

我之前都係咁諗的
所以我都想知邊個答案先啱!
[

翡翠宮

amychoi 發表於 20-9-13 09:26
我之前都係咁諗的
所以我都想知邊個答案先啱!

應該撕落黎頁紙係佢度,我估佢見到老豆比人殺時驚慌過度失左憶

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 20-9-13 09:34
應該撕落黎頁紙係佢度,我估佢見到老豆比人殺時驚慌過度失左憶

睇完兩集, 好奇怪, alice果班人從來無查過周元媽媽係邊個?
[

翡翠宮

amychoi 發表於 20-9-13 23:04
睇完兩集, 好奇怪, alice果班人從來無查過周元媽媽係邊個?

但又冇理由冇啦啦查周元阿媽wor, 不過應該就知

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 20-9-13 23:08
但又冇理由冇啦啦查周元阿媽wor, 不過應該就知

周元去監獄搵果個男人已有可疑啦!
重點係周元點解會有張卡在手? 之前都講左女主媽媽為生仔而留響度的, 無理由無懷疑周元身份喎!
[

首頁
12345...9

尾頁

跳至