3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

別墅

真係谷到一肚氣呀 呢間真係黑心教育黎架 1月底預先要比2月學費 點知教育局話要停課 2,3月疫情最嚴峻期間個中心就係咁打黎chur小孩上面授班 唔讀又唔肯退錢 間野完全冇諗過小孩安危 到呢頭講掂話肯退錢 嗰頭啲職員又再不停隔日打黎迫小孩不如轉做補堂或做新學年留位費 衣家9月啦 要被迫上呢個月online堂 真係好差 讀埋呢個月唔會再讀 都唔係良心教育 唔掛得之前識落個老臣子都冇再喺中心做啦 佢話個老闆係好刻薄好冇人情味 眼裏只有錢

別墅

回覆 Wongbuddy 的帖子

竟然冇人報讀 唔通大家一早知呢間中心啲衰野

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Wongbuddy 發表於 20-9-15 11:57
回覆 Wongbuddy 的帖子

竟然冇人報讀 唔通大家一早知呢間中心啲衰野

有咩衰嘢?

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 dogdogpig 的帖子

如果你冇喺度讀就唔會知啦 我開po時都講左 最過分係當教育局喺2,3月話要停課時 間中心仲偷偷開面授班 完全唔理仔女安危 不過最後新聞有講間中心真係有確診小朋友上堂

唔係疫情時期 每次book補堂都話full 所以根本就book唔到 好多堂數變左白比錢 之後有時同啲媽媽傾下計啦 佢地話間中心初頭開嗰時好好多架 係呢幾年變到咁差

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊