影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

JFNL 發表於 20-9-16 09:30
嘩,原來又多了一個深深嘅帖(emoji)(emoji)
我係聲入人心時入坑,我去年已經開過一個周深帖推介深深,近期 ...

係,本來從不留言,為了深深忍唔住了,要更多人認識這顆小星星

男爵府

Elenalan 發表於 20-9-16 09:26
我反而覺得我們的歌嘅妝髮造形算好睇(vs聲入人心),不過佢成立工作室之後嘅造型更好看
...

Yes yes, 妝都自然左,佢拍的一攝戶外相都超型仔

水晶宮

co102co 發表於 20-9-16 09:51
佢本身又真係超白既

佢唔點解好聲音歡顏時咁黑,但睇佢同李維練歌時d花絮又唔係咁黑架,比賽後佢d素顏look都睇得出佢係白底

男爵府

紫翹 發表於 20-9-16 09:16
好男人

https://m.bilibili.com/video/av63942450

子爵府

Elenalan 發表於 20-9-16 09:26
我反而覺得我們的歌嘅妝髮造形算好睇(vs聲入人心),不過佢成立工作室之後嘅造型更好看
...

冇錯佢越來越靚仔,真係好唔掂呀,今次係我唔掂,靚仔到我的心怦怦亂跳

我暫時覺得佢線上音樂會果件天藍色西裝加白T白褲白鞋最好睇,仲有唱王者榮耀中場秀同埋唱無限live果兩套都正!
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

水晶宮

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:58
冇錯佢越來越靚仔,真係好唔掂呀,今次係我唔掂,靚仔到我的心怦怦亂跳

我暫時覺得佢線上音樂會 ...

我覺得口罩look都好好睇,配合埋佢一向白色打底衫嘅半永久造型,清清爽爽少年感,好認真的樣子(其實係咪玩緊手機 )!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我係聲入人心時入坑,我去年已經開過一個周深帖推介深深,近期 ...
我應該就係你去年個貼而鐘意周深,真係唔明,我都不是後生 ,會咁鐘意一個歌手,為佢買歌,追節目。我睇國內論壇,都有好多人咁講,為佢去打榜,做數據,買代言產品。

子爵府

其實係咪集中在50頁果個帖傾會好d?不過50頁我未追晒,暫時覆呢個先,希望生米們唔好介意!

我o係微博都成日見到有人為深深打榜,其實係咩黎架?要點做架?可唔可以教下我?謝謝
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 10:03
其實係咪集中在50頁果個帖傾會好d?不過50頁我未追晒,暫時覆呢個先,希望生米們唔好介意!

我o係微博都 ...

都係架,集中一個傾好啲。

打榜我無能為力了,否則真係要拋夫棄女

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 09:56
https://m.bilibili.com/video/av63942450

Thx
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 09:56

咁你有冇睇過佢微博?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

sukkiu 發表於 20-9-16 10:02
我應該就係你去年個貼而鐘意周深,真係唔明,我都不是後生 ,會咁鐘意一個歌手,為佢買歌,追節目。我睇國 ...

我直頭日日起身就要立即聽佢既歌,不過提左自己要控制,否則婚變都有之

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:58

我暫時覺得佢線上音樂會 ...

我鍾意睇佢B站音樂會唱身騎白馬個套白衫牛仔褲,有2小白馬王子feel

子爵府

Elenalan 發表於 20-9-16 10:01
我覺得口罩look都好好睇,配合埋佢一向白色打底衫嘅半永久造型,清清爽爽少年感,好認真的樣子(其實係咪玩 ...

我都覺,真係好難搵到個戴左口罩都咁好睇既男仔

你有冇睇佢生日直播同春遊直播?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 10:08
咁你有冇睇過佢微博?

有呀當然

珍珠宮

rainbowworld 發表於 20-9-16 10:03

我o係微博都 ...

生米們好有家敎,唔介意

我以前冇追(emoji),反而四字頭先追,希望有生之年可以聽到周深唱live

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 10:10
有呀當然

有冇睇佢點回覆生米?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

珍珠宮

co102co 發表於 20-9-16 10:08
我直頭日日起身就要立即聽佢既歌,不過提左自己要控制,否則婚變都有之
...

我起床煮早餐就聽周深

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-9-16 10:01
我覺得口罩look都好好睇,配合埋佢一向白色打底衫嘅半永久造型,清清爽爽少年感,好認真的樣子(其實係咪玩 ...

佢好喜歡白T, 青環果時話佢出去几多日就有几多件白T

子爵府

sukkiu 發表於 20-9-16 10:02
我應該就係你去年個貼而鐘意周深,真係唔明,我都不是後生 ,會咁鐘意一個歌手,為佢買歌,追節目。我睇國 ...

佢本身發光發亮,一接觸就令人無法抗拒,根本超容易愛上佢
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

首頁

尾頁

跳至