產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我第一胎已經係第10周喇, 有無JM試過T21? 準唔準? 有無副作用? 謝謝意見

別墅

2020勳章

我兩胎都係做T21, 而家黎緊第三胎岩岩第10周都打算做T21, 準確度高, 又唔麻煩, 無任何副作用, report又快, 仲要香港中文大學報告, 完全放心。

複式洋房

我只係第8周都打算做T21, 因為見到佢9月尾有優惠, +$399就換chicco hip seat揹帶, 好抵咁

複式洋房

回覆 menzhiyu 的帖子

二人同行+$200咋, 咁點先可以合乎資格可以送

洋房

我打去問過, 只要你做完t21填返張表,就可換購...有無jm同我夾

複式洋房

我亞妹岩岩有左, 我都想換兩條比佢, 因為係孖😅有無jm可以幫手換呀?

洋房

yutinglu186 發表於 20-9-15 13:37
我兩胎都係做T21, 而家黎緊第三胎岩岩第10周都打算做T21, 準確度高, 又唔麻煩, 無任何副作用, report又快, ...

完全認同!! 可以知埋BB性別
雖然本身期望照超聲波個陣自己睇

洋房

回覆 Twiny1031 的帖子

唔使架, 只要你以前做過t21(所以已經係會員), 而介紹一個新客戶去做t21, 咁舊客戶可以用$399去換一條hip seat, 都平好多啦! 新客戶就自己再join二人同行或者星級優惠

大宅

2020勳章

tuobaheng 發表於 20-9-15 11:50
我第一胎已經係第10周喇, 有無JM試過T21? 準唔準? 有無副作用? 謝謝意見

抽血之嘛, 冇副作用

民房

回覆 kangzhiyung 的帖子

我都想夾呀, 之前諗住去醫院做oscar算, 但而家咁嘅時勢, 費事去醫院又要等, 比多少少錢買多個安心好過.

男爵府

請問做T21咁仲要唔要去醫院做Oscar?

洋房

需唔需要登記? 可唔可以pm同我夾? Thx

複式洋房

回覆 tuobaheng 的帖子

如果你ok我同你夾, 我再pm你?

複式洋房

你好,請問邊度睇到399呢個promotion呀?謝謝

複式洋房

回覆 specialbb 的帖子

我會去囉 保障自己 兩邊產檢比較好

複式洋房

想知邊度做呀?有媽媽想一齊夾嗎?謝謝!

複式洋房

回覆 menzhiyu 的帖子

好呀~無問題, 謝謝你呀, 都係等到9月尾, 呢排真係唔敢去醫院, 橫掂都要做, 加$200換都好抵, 好岩用, 開心晒

洋房

回覆 Cloris88 的帖子

https://www.facebook.com/T21HK/photos/a.385665155110356/1264879460522250/
你可以上佢地T21 facebook 問多D

複式洋房

回覆 ykyan21 的帖子

大部份婦科都有得做ar 打去問下

複式洋房

係咩? 唔該晒你呀, 我係舊會員黎架, 推薦亞妹咪換到兩條囉~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊