自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我白頭髮出得好快,染完頂唔到兩個月又出返1cm左右白髮,最慘係出晒喺頭頂同額頭位,唔染就好覺,試咗50幾嗰隻染髮都唔係好得。你哋有冇同樣問題?係咪只可以兩個字月就染一染

伯爵府

Amy47 發表於 20-9-15 16:46
我白頭髮出得好快,染完頂唔到兩個月又出返1cm左右白髮,最慘係出晒喺頭頂同額頭位,唔染就好覺,試咗50幾 ...
我一個月染一次

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

d頭髮出得快,俾你用多50隻染髮劑都係一樣。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

唔關染髮劑嘅事你自己頭髮出得快,我自己一個月都要染一次。。

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

我白頭髮出得好快,染完頂唔到兩個月又出返1cm左右白髮,最慘係出晒喺頭頂同額頭位,唔染就好覺,試咗50幾 ...

冇得攪,因為唔係染髮劑嘅問題。

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

頭髮生得快冇得搞,一係月月染,一係唔染

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hellolo 發表於 20-9-15 16:47
我一個月染一次

唔傷嗎?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我keep 住每個月染,只染髮根
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

回覆樓主:

我每星期就長出來

水晶宮

cindy618 發表於 20-9-15 19:33
唔傷嗎?

唔傷就假嘅,但想靚啲就真嘅

wcpcelia    發表於 20-9-16 10:40

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我用多次使用的
只會見邊條白揸邊條

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我大概45-60日染一次

男爵府

我個個星期用五十惠染。用番五十惠洗頭水好似d色keep 得耐d。一唔染就髮跟好覺眼
:wave:

子爵府

3👈幅治内容₳Hc0jc4e49DB₳da開👉ta0寶👈或掂击链街 https://m.tb.cn/h.VB9nvD9?sm=a1d463 至浏.览览.器【天然染发粉纯植物染发剂正品印度进口海纳养发粉指甲草花粉盖白发】
很好用,天然,所以我一個月染一次,植物的味道,之前系尖沙咀重慶大廈買過。

水晶宮

畀面勳章

me too, 個半月至最多兩個月就要染一次

水晶宮

mimi199188 發表於 20-9-15 20:32
3👈幅治内容₳Hc0jc4e49DB₳da開👉ta0寶👈或掂击链街 https://m.tb.cn/h.VB9nvD9?sm= ...

好平,效果好?

男爵府

happyapple 發表於 20-9-15 20:23
我個個星期用五十惠染。用番五十惠洗頭水好似d色keep 得耐d。一唔染就髮跟好覺眼
...

我就係用佢都唔得,諗住佢冇咁傷
無聊閒在家

男爵府

原來咁多同路人咁你哋用邊隻牌子?
無聊閒在家

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mimi199188 發表於 20-9-15 20:32
3👈幅治内容₳Hc0jc4e49DB₳da開👉ta0寶👈或掂击链街 https://m.tb.cn/h.VB9nvD9?sm= ...

呢隻好用嗎?係咪染髮粉嚟?唔該

首頁

尾頁

跳至