自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

侯爵府

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
純討論,做個迫科嘅人,如果要升做高級經理,係咪真係要過呢一關(勾引partner)先至易啲呢? 眞想八八

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

C9 都可以升partner, 應該只係人既問題!

伯爵府

2020勳章

唔鍾意一竹篙打一船人,咩行業都有人行捷徑,唔應該因為咁而抹煞一直努力工作嘅人!

goldpiglet    發表於 5 天前

伯爵府

2020勳章

得女獨照,捉姦見雙先有用

伯爵府

2020勳章

可愛教主2 發表於 20-9-15 19:33
純討論,做個迫科嘅人,如果要升做高級經理,係咪真係要過呢一關(勾引partner)先至易啲呢? 眞想八八 :happ ...

咩事

男爵府

2020勳章

純討論,做個迫科嘅人,如果要升做高級經理,係咪真係要過呢一關(勾引partner)先至易啲呢? 眞想八八 :happ ...

有圖有真相有無料爆黎睇下先

wcpcelia    發表於 4 天前
yeeung    發表於 4 天前

伯爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咩行業都有D咁嘅人,唔只Big 4 !

侯爵府

有咩好討論,各自選擇。

伯爵府

2020勳章

gloriamcy 發表於 20-9-15 19:54

女仔一個
冇乜特別

大宅

2020勳章

邊間

侯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

應該唔係,你見個樣比較硬淨又唔係甜美型嘅,一定係靠實力,或者父蔭⋯⋯

男爵府

solim 發表於 20-9-15 20:08
邊間

Pwc

大宅

2020勳章

好小女仔升到高級經理,太辛苦。大部分結婚做少奶或跳出去做高層。

男爵府

gloriamcy 發表於 20-9-15 19:54

去twitter search 「Pwc 靚女」

個女拍左d半裸照同片

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

唔係後生女
皮膚仲有啲顯老

男爵府

candycakee 發表於 20-9-15 20:27
唔係後生女
皮膚仲有啲顯老

係喎!心口一撻撻
皮膚差

大宅

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

侯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

嘩!佢個身又係一撻撻,依家d高層係咪有時間做小三冇時間去做body磨砂?

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

老老地

瑪瑙宮

2020勳章

得d相及女仔片呀!

首頁
12345...14

尾頁