想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

由年頭備孕到依家,平時排卵日紅D深粗最盡去到LH40
今個月用clearblue 測9/9有笑哈哈(預計果日排卵),計翻23/9 M到
今日多手驗下見到紅d咁,第一次M前7日會咁深色,平時多數白板,有冇有經驗JM分享下心得
謝謝

複式洋房

紅d要每日加深先有機會 驗多幾日 加油(emoji)(emoji)

別墅

Lingningling 發表於 20-9-15 23:27
紅d要每日加深先有機會 驗多幾日 加油(emoji)(emoji)

多謝你啊,我會每日驗,個個月失望都好灰,希望今次有好消息

禁止訪問

複式洋房

松鼠國皇 發表於 20-9-15 22:01
今個月用clearblue 測9/9有笑哈哈(預計果日排卵),計翻2 ...

我同你一樣(emoji) 我紅d最勁得LH55
係12號凌晨一轉弱陽時捉C6 dodo
之後我每日check住 反而變返白板(emoji)

別墅

松鼠國皇 發表於 20-9-15 22:01
今個月用clearblue 測9/9有笑哈哈(預計果日排卵),計翻2 ...

我都係23/9 dd, 下過我未有勇氣去驗
你似有機呀加油

別墅

healthyedith 發表於 20-9-16 13:51
我同你一樣(emoji) 我紅d最勁得LH55
係12號凌晨一轉弱陽時捉C6 dodo
之後我每日check住 反而變返白板(emoj ...

16/9 驗係咁...

別墅

lamlam0521 發表於 20-9-17 13:22
我都係23/9 dd, 下過我未有勇氣去驗
你似有機呀加油

16/9驗淡咗la...未必有機la,搞到我今日都唔太有勇氣再驗

別墅

松鼠國皇 發表於 20-9-17 13:26
16/9驗淡咗la...未必有機la,搞到我今日都唔太有勇氣再驗

你身體上有冇變化?

別墅

lamlam0521 發表於 20-9-17 18:51
你身體上有冇變化?

無,依幾日keep住用紅d已經白板了,嚟緊打算做iui試一試

珍珠宮

松鼠國皇 發表於 20-9-20 23:08
無,依幾日keep住用紅d已經白板了,嚟緊打算做iui試一試

黎m前紅d係會深色d既。我上個月都以為有機會中,點知唔中

首頁

尾頁

跳至