6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

但好難揾,上網search都冇乜,有冇媽媽用緊?

大宅

回覆 zitali8283 的帖子

同埋bb 已7個幾月識坐,想搵係可以坐起唔係訓哂係度,搵極都搵唔到

大宅

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

zitali8283 發表於 20-9-16 13:12

同埋bb 已7個幾月識坐,想搵係可以坐起唔係訓哂係度,搵極都搵唔到 ...
淘真有類似

座椅冲凉婴儿坐凳防水学坐椅幼童哄娃充气喂饭沐浴防滑客厅餐椅。

宝宝洗澡沐浴床凳冲凉架子婴儿学坐安全座椅6个月防滑带餐盘防摔

大宅

zitali8283 發表於 20-9-16 13:12

同埋bb 已7個幾月識坐,想搵係可以坐起唔係訓哂係度,搵極都搵唔到 ...
好貴呀

【清仓】澳大利亚charlichair洗澡椅 宝宝淋浴盆浴2合1多功能洗澡

大宅

NemoDory 發表於 20-9-16 15:41
好貴呀

【清仓】澳大利亚charlichair洗澡椅 宝宝淋浴盆浴2合1多功能洗澡

我都search到過呢張,但香港冇,外國買shipping又貴

大宅

zitali8283 發表於 20-9-16 15:49
我都search到過呢張,但香港冇,外國買shipping又貴
第一次知道有呢類沖涼椅
價錢好貴
放沖涼盆個覺得慳位好多

子爵府

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我搵兩張普通凳仔坐係到同佢一齊沖

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊