自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
清貨好平呀,好多涼鞋都做緊半價,會員再有9折,我買左3對都唔駛$300

wcpcelia    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 4 天前

大宅

鋒人院 發表於 20-9-16 15:26
清貨好平呀,好多涼鞋都做緊半價,會員再有9折,我買左3對都唔駛$300

請問係咪細size? thanks

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

大宅

2020勳章

manman1615 發表於 20-9-16 15:34
請問係咪細size? thanks

有大有細,我個仔8歲都有碼

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

鋒人院 發表於 20-9-16 15:26

請問邊間分店?謝謝

大宅

2020勳章

522kennis 發表於 20-9-16 16:24
請問邊間分店?謝謝

荃灣灣景

伯爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

鋒人院 發表於 20-9-16 16:41
荃灣灣景

Thanks

複式洋房

鋒人院 發表於 20-9-16 16:41
荃灣灣景

珍珠宮

珊瑚宮

2020勳章

回覆 鋒人院 的帖子

謝謝分享

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

公爵府

2020勳章

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

抵喎

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

真係好平

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

回覆樓主:

星期六去睇下先

男爵府

2020勳章

好抵

瑪瑙宮

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

男爵府

發表於 前天 21:51 |顯示全部帖子
我今日買左呢對,$100再9折,點知比錢時$45,真喺好抵

大宅

2020勳章

發表於 前天 22:31 |顯示全部帖子
vivi.v 發表於 20-9-18 21:51
我今日買左呢對,$100再9折,點知比錢時$45,真喺好抵

係紅牌價錢半價再9折,真係平到無朋友

首頁

尾頁