懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有無人最近用預約通約產檢?等左約耐先有appointment 呀?2018年時,晚上submit 晒文件,第2日中午已經收到通知2次檢查嘅時間,今次等左幾日都未有消息

洋房

回覆樓主:

星期六申請,今日都未有回音

別墅

Charmchai 發表於 20-9-16 19:12
有無人最近用預約通約產檢?等左約耐先有appointment 呀?2018年時,晚上submit 晒文件,第2日中午已經收到 ...

我係用預約通!好似幾日後就會收到信息!

大宅

2020勳章

有無人最近用預約通約產檢?等左約耐先有appointment 呀?2018年時,晚上submit 晒文件,第2日中午已經收到 ...

要等一星期度
有可能佢會打來通知你到時要帶咩文件

複式洋房

等咗一星期左右,之後仲會寄紙本預約俾你

大宅

katengan 發表於 20-9-16 20:56
等咗一星期左右,之後仲會寄紙本預約俾你

我3月用app約廣華,翌日便收到電話,而且無hard copy寄來,首次預約當日直接出示app的預約紀錄便可。

大宅

2020勳章

我第四日收到

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
akimmother 發表於 20-9-16 20:01
星期六申請,今日都未有回音

剛剛收到sms了(emoji)

複式洋房

回覆 calbeexcalbee 的帖子

現在APPS 真係好方便﹗

男爵府

我三日到收到sms 通知

大宅

akimmother 發表於 20-9-17 08:24
剛剛收到sms了(emoji)

我都收到了。

13周做唐氏,18周第一次產檢

洋房

Charmchai 發表於 20-9-17 19:53
我都收到了。

13周做唐氏,18周第一次產檢

你有收到兩個日子?我只係收到一個日子做產前登記。

大宅

akimmother 發表於 20-9-17 21:45
你有收到兩個日子?我只係收到一個日子做產前登記。

係呀,上一胎都係咁,一次過出兩個日子,一個唐氏,一個第一次產檢

洋房

Charmchai 發表於 20-9-17 21:47
係呀,上一胎都係咁,一次過出兩個日子,一個唐氏,一個第一次產檢

可能唔同醫院唔同?我得一個產前登記日子。

大宅

akimmother 發表於 20-9-17 21:50

我兩次都係瑪嘉烈

洋房

Charmchai 發表於 20-9-17 21:50
我兩次都係瑪嘉烈

我瑪麗

大宅

akimmother 發表於 20-9-17 21:50

你幾周?聽講過周數太大先登記可能安排唔切唐氏

洋房

Charmchai 發表於 20-9-17 21:51
你幾周?聽講過周數太大先登記可能安排唔切唐氏

10 了 T_T

大宅

akimmother 發表於 20-9-17 21:52
10 了 T_T

我2次都係8周左右登記。

不過無唐氏都唔緊要啦,我上胎做左t21, 姑娘都問我做咩仲花時間嚟做唐氏

洋房

Charmchai 發表於 20-9-17 21:54
我2次都係8周左右登記。

不過無唐氏都唔緊要啦,我上胎做左t21, 姑娘都問我做咩仲花時間嚟做唐氏

我book咗Nifty

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊