潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

一直同chanel無乜緣份,因為想買時就無貨或者已經買左其他牌子。。
今次終於入手boy chanel metal black...

本黎想搵隻boy 既card holder, 結果黑色仍然無貨。。 SA推薦左呢隻散銀包? 我個人一般感覺,但SA話呢隻可遇不可求... (甘我就唔識啦)。反正可以換款,買左先算。。如果老婆唔like再換啦唯有(不過的確比card holder 實用)

最後祝各位都入到自己想要既款啦!!

pymame    發表於 20-9-17 21:14
qooqoo514    發表於 20-9-17 15:31
ada0707    發表於 20-9-17 10:14
Cheuk2012    發表於 20-9-16 23:26

侯爵府

2024年龍年勳章

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

錫老婆

洋房

wingbc 發表於 20-9-16 21:17
錫老婆

甘又唔可以甘講,老婆宜家湊兩個女都好辛苦,又無左自己d時間。。其實唔係一兩個袋可以補償個人覺得

子爵府

牛年勳章

MoyungKinson 發表於 20-9-16 21:28
甘又唔可以甘講,老婆宜家湊兩個女都好辛苦,又無左自己d時間。。其實唔係一兩個袋可以補償個人覺得
...

當然啦,係老公對老婆嘅態度,細心抵讚

大宅

伯爵府

Nice

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

一個男人無端端係bk開新account, 開新post 講Chanel 咁得意。

洋房

cloudwingwing 發表於 20-9-16 23:17
一個男人無端端係bk開新account, 開新post 講Chanel 咁得意。

一直有睇,但無開ac... 只係有感而發開個ac 發個post... 呢位師姐諗多左?我又冇推銷d咩,又無主動pm任何人。。都無話介紹邊間鋪&sa等等。。純post分享。。

琥珀宮

回覆 MoyungKinson 的帖子

Beautiful

大宅

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好老公

子爵府

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Nice

禁止發言

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 MoyungKinson 的帖子

◕順其自然啦~♥ ◕

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至