1-3歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
如題,我仔而家都仲飲緊illuma,你地會幫bb轉邊隻?一聽到委消會出報告即買hipp沖左3餐,不過柯爛poopoo,仲要飲一餐柯2.3次,系咪代表吾岩我仔?應該轉邊隻好?

大宅

2020勳章

其實無必要轉呀,食安中心都已經講左所有奶粉都係安全可以比BB食

別墅

wcman 發表於 20-9-17 11:20
其實無必要轉呀,食安中心都已經講左所有奶粉都係安全可以比BB食
但系吾系話致癌咩?

複式洋房

可以試下enfintias呀,呢隻都安全,唔見報告有佢

大宅

Yanyanngng 發表於 20-9-17 02:22
如題,我仔而家都仲飲緊illuma,你地會幫bb轉邊隻?一聽到委消會出報告即買hipp沖左3餐,不過柯爛poopoo, ...

我轉咗 kendamill, 阿女超鐘意食,不過唔係度度都有得賣,媽媽 group d 人話英國個小王子而家都係食呢隻

複式洋房

本身bb就食開牛欄,便便都去得ok~同埋佢整體評分都幾高,又冇致癌物。

複式洋房

aptamil白金版我覺得都幾好,消委會報告都話係安全合標準。我阿b一直食呢隻,poopoo都去得幾靚。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊