潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

kgm 發表於 20-9-26 12:22
買VCA嗰日我同老公一齊入到舖頭,個男sales已經聲明今日嘅服務唔係平時對客人嘅服務(意思係比平時低於Sta ...

好多iger都係咁試完影完又唔買,但都控制唔到,如果我係SA我見情況唔對會呃佢話無囉

伯爵府

kgm 發表於 20-9-26 12:22
買VCA嗰日我同老公一齊入到舖頭,個男sales已經聲明今日嘅服務唔係平時對客人嘅服務(意思係比平時低於Sta ...

十幾盒排排影大陣仗好似做 show咁又係幾側目嘅。
不過個 SA 咁話d客又唔係幾好囉,呢啲說話自己圍內講就算啦,你咁話得佢我唔知你背後會唔會話我啊

大宅

Rattie 發表於 20-9-26 14:20
十幾盒排排影大陣仗好似做 show咁又係幾側目嘅。
不過個 SA 咁話d客又唔係幾好囉,呢啲說話自己圍內講就算 ...

好明顯嗰啲都係代購,呢個場贏曬啦,由拍烏蠅到到行花市咁樣,仲要係賣奢侈品,靜咗咁耐咁啲as見到咁多人開心過頭啫不過睇黎睇去都唔明個玩法係乜?實際平咗幾多呢?

大宅

zbpaul 發表於 20-9-26 23:15
好明顯嗰啲都係代購,呢個場贏曬啦,由拍烏蠅到到行花市咁樣,仲要係賣奢侈品,靜咗咁耐咁啲as見到咁多人 ...

嗰日問SA,佢都有話好多係代購,個場不勝負荷我都見到d人拖喼黎買。。。但講真都賺得唔多啦應該

伯爵府

zbpaul 發表於 20-9-26 23:15
好明顯嗰啲都係代購,呢個場贏曬啦,由拍烏蠅到到行花市咁樣,仲要係賣奢侈品,靜咗咁耐咁啲as見到咁多人 ...

K11 有提及過上次的確係好多代購一早去掃貨所以d熱門券比佢哋搶晒,所以轉左今次個玩法。
其實佢冇平到,只係你買5000就可以攞1000 券,券可以在指定商戶當錢洗,變相8折不過唔係現兜兜咁去減。但比起另外嗰啲場嘅100-50/ 1500-500 過癮好多係咪先,仲有10x 嘅 k$, 舉例我去 Cartier 買隻 balloon bleu 28 $34300,可攞6000券+k$1715=22.5% off,買完隻錶再去揀吓衫褲鞋袋化妝品 等等等。如果d券啱用就真係等於平左啦。

禁止訪問

侯爵府

Rattie 發表於 20-9-27 00:24
K11 有提及過上次的確係好多代購一早去掃貨所以d熱門券比佢哋搶晒,所以轉左今次個玩法。
其實佢冇平到, ...

宜家真係邊度有優惠就邊度就有人流

禁止訪問

男爵府

kgm 發表於 20-9-24 15:39
佢要跟fashion coupon, 我又冇興趣,所以冇換呀

明白

大宅

回覆樓主:

k11 有新promotion,10-30倍 k11 bonus point,淨係係apps見到,但又睇唔清楚,website又冇。

啱啱入去apps,又唔見咗。。。

伯爵府

泡泡公主 發表於 20-9-17 15:10
之前諗住去HC,但發現今期比之前少左,有JM介紹Musea多D著數
買完錶換coupon買波鞋

又靚又抵啊!

伯爵府

felicia314 發表於 20-9-30 11:18
k11 有新promotion,10-30倍 k11 bonus point,淨係係apps見到,但又睇唔清楚,website又冇。

啱啱入去app ...

用之前的pink or lime voucher 一張加2弓長其他電子消費receipt就可以攞30x Klub points

大宅

Ocean419 發表於 20-10-1 06:26
用之前的pink or lime voucher 一張加2弓長其他電子消費receipt就可以攞30x Klub points

...

無之前咁多,不過都算好好不過K dollar用嗰陣無上限,可以用哂喺一個transaction又幾好

男爵府

Ocean419 發表於 20-10-1 06:26

...

我而家響K11, 比想像中冇乜人,每間shop都唔使排隊,可能之前大家都報復式消費,而家要回一回氣

男爵府

kgm 發表於 20-10-1 12:15
我而家響K11, 比想像中冇乜人,每間shop都唔使排隊,可能之前大家都報復式消費,而家要回一回氣
...

首頁

尾頁

跳至