潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Rattie 發表於 20-9-20 01:23
好複雜
佢 d vouchers 係 conditional 嘅咁我估有可能係好似 HC TS 嗰啲 100-50 / 1500-50 ...

我都刨緊你地講緊優惠,睇吓邊個場最著數,PP同Musea都好吸引,因睇中對CC boots

伯爵府

Joey8 發表於 20-9-25 09:39

我都刨緊你地講緊優惠,睇吓邊個場最著數,PP同Musea都好吸引 ...

如果對boots 唔夠15000 又唔想夾硬去買其他嘢就去k11啦!呀,不過最緊要係有你嘅碼

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

Rattie 發表於 20-9-25 10:47
如果對boots 唔夠15000 又唔想夾硬去買其他嘢就去k11啦!呀,不過最緊要係有你嘅碼 ...

我都擔心呢樣,如果嗰個商場冇優惠但有我size都要響嗰度買

大宅

我今日諗住去pp的c行下,睇下買唔買到嘢

男爵府

Joey8 發表於 20-9-25 10:51
我都擔心呢樣,如果嗰個商場冇優惠但有我size都要響嗰度買

叫佢transfer 過來應該得 我有次musea買都係咁 佢話要係倉攞過黎 第二日就到

珍珠宮

xsyu 發表於 20-9-25 14:29
叫佢transfer 過來應該得 我有次musea買都係咁 佢話要係倉攞過黎 第二日就到
...

我係擔心倉冇,第間鋪因為生意未必肯transfer

大宅

Rattie 發表於 20-9-23 22:04
onyx pendant + sweet mother of pearl 黑白配~ 正呀

我嗰日冇買到條黑色頸鏈
但係今日走返來買隻bangle

伯爵府

bearbrick1102 發表於 20-9-25 18:44
我嗰日冇買到條黑色頸鏈

我知你買咗 sweet mother of pearl 頸鏈,我覺得佢襯埋 onyx 會好靚吖
今日入手邊隻 bangle

大宅

Rattie 發表於 20-9-25 18:50
我知你買咗 sweet mother of pearl 頸鏈,我覺得佢襯埋 onyx 會好靚吖
今日入手邊隻 bangle :ilo ...

Love bangle
我嗰日想出買埋onyx 㗎,拼埋真是超靚,但有野做,趕唔切,不過今日同Cartier SA 傾計,佢話嗰晚好多人,所以無出去都好彩既,否則太攰了。一早買埋唔使走来走去嘛今日買Cartier 都好開心我可以準備用coupon啦

伯爵府

bearbrick1102 發表於 20-9-25 23:04
Love bangle
我嗰日想出買埋onyx 㗎,拼埋真是超靚,但有野做,趕唔切,不過今日同Cartier SA 傾計,佢話 ...

love 買咗咩款?我隻唔除嘅戴咗幾年花到九彩,我好 like 佢同 JUC 一齊戴
JM 今期大豐收呀,仲有咁多 coupon 未用,plan 咗點用未買齊晒記得開心 share

男爵府

bearbrick1102 發表於 20-9-25 18:44
我嗰日冇買到條黑色頸鏈

我頭先都喺 cartier 買左 love bangle

子爵府

Jenniferleeww 發表於 20-9-26 01:00

勁好生意

大宅

Rattie 發表於 20-9-25 23:14
love 買咗咩款?我隻唔除嘅戴咗幾年花到九彩,我好 like 佢同 JUC 一齊戴
JM 今期大豐收呀,仲有咁多 coup ...

我買咗幼版love 頭先一路諗究竟買幼定粗好
最後買咗幼 因為我想同其他手鍊一齊帶
我已經有target下次再有promotion買咩啊不過現在都心思思想走去join個Facial package 要呢兩日研究一下先
我要咗$4000 Fashion 送咗四張$200dining 另外要咗$3000 Gucci 諗住去買條belt 其他就要左Beauty

大宅

Jenniferleeww 發表於 20-9-26 01:00

今日唔多人去買嘢幾好呀
JM你買咗咩色呀?我買咗玫瑰金,其實我係想要金,但係佢哋比親我試都係比玫瑰金,跟住我試完金色S A又話唔襯我

伯爵府

nama 發表於 20-9-26 01:03
勁好生意

呢個場每次做promote Cartier & VCA 都係大嬴家

伯爵府

bearbrick1102 發表於 20-9-26 04:06
我買咗幼版love 頭先一路諗究竟買幼定粗好
最後買咗幼 因為我想同其他手鍊一齊帶
我已經有target下次再有p ...

JM 你享受過呢個場嘅 promote (coupon) 之後, 其他場都幾難滿足到你囉
我哋上次都係好似你依家咁已經諗定下一次嘅 target

男爵府

bearbrick1102 發表於 20-9-26 04:08
今日唔多人去買嘢幾好呀
JM你買咗咩色呀?我買咗玫瑰金,其實我係想要金,但係佢哋比親 ...

Rose gold too

男爵府

Rattie 發表於 20-9-26 07:09
呢個場每次做promote Cartier & VCA 都係大嬴家

我老公話我點解唔買Cartier, 佢話靚好多喎同埋佢有少少唔滿意VCA service, 做cheap左自己個brand

伯爵府

kgm 發表於 20-9-26 10:20
我老公話我點解唔買Cartier, 佢話靚好多喎同埋佢有少少唔滿意VCA service, 做cheap左自己個brand ...

老公覺得 Cartier 靚好多就快啲捉佢去買埋啦!不過條onyx同 cartier 未必啱襯就真嘅~ 大家咁高咁大我覺得onyx五花就咁獨立戴已經好型好靚
VCA 點樣做 cheap 自己品牌呀?佢都已經差唔多係咩優惠都冇咁滯!幾乎連基本分都唔想比㗎超孤寒

男爵府

Rattie 發表於 20-9-26 10:45
老公覺得 Cartier 靚好多就快啲捉佢去買埋啦!不過條onyx同 cartier 未必啱襯就真嘅~ 大家咁高咁大:joyous ...

買VCA嗰日我同老公一齊入到舖頭,個男sales已經聲明今日嘅服務唔係平時對客人嘅服務(意思係比平時低於Standard)因為舖頭比較多人,咁我都明白嘅,跟住我同老公見到有一個Area放咗好多個VCA盒,係一盒盒咁打開晒嘅,咁我老公口痕就問一句:嗰邊係VIP呀?買咁多嘢嘅?個sales話:唔係,佢地影下相姐,你知而家d人鐘意做social media⋯我哋又控制唔到d客⋯
咁我老公就覺得你係高級珠寶牌子,點解可以俾啲客咁樣影相,一盒係幾萬蚊嘅珠寶,嗰度差唔多十幾盒,個客唔係全部買,又hold住d貨影相,咁其他客想買可以點呢?我老公覺得做cheap左自己個牌子囉

首頁

尾頁

跳至