潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日好開心買到隻錶……最初買H都係專注睇袋,但後來發覺佢其他野都好靚……最鍾意條matte aligator表帶,如果雙圈就完美……唯有自己再加一條白色double tour……

Cheuk2012    發表於 20-9-18 22:36

珍珠宮

babyivyfei 發表於 20-9-18 00:08
今日好開心買到隻錶……最初買H都係專注睇袋,但後來發覺佢其他野都好靚……最鍾意條matte aligator表帶, ...

Good pick 呢隻係我嘅next target

子爵府

男爵府

我等緊 special edition,唔知會唔會再返貨

男爵府

回覆 Jenniferleeww 的帖子

Special edition 係點樣架

男爵府

回覆 moniy 的帖子

Thanks...但係呢隻款D石唔係全鑽,SA有俾埋全鑽我比較……價錢一樣,全鑽閃D,但只有黑或紅令面aligator帶,同埋表面無個四方形……同老公傾完一輪揀左呢隻……祝JM你快D買到靚錶

禁止發言

子爵府

男爵府

babyivyfei 發表於 20-9-18 09:12
回覆 Jenniferleeww 的帖子

Special edition 係點樣架

This one

男爵府

babyivyfei 發表於 20-9-18 09:17

Thanks...但係呢隻款D石唔係全鑽,SA有俾埋全鑽我比較……價錢一樣,全鑽閃D,但只有黑 ...

我當年買果陣 可以轉表帶 佢計返差價

子爵府

Jenniferleeww 發表於 20-9-18 13:44
This one

歐洲同美國Hermes website 都有得賣
問hk sales 又話shop 無入

男爵府

bettywong80 發表於 20-9-18 13:53
歐洲同美國Hermes website 都有得賣
問hk sales 又話shop 無入

SA 話返過兩隻,即刻賣左

wcpcelia    發表於 20-9-18 14:59

男爵府

回覆 michelle_chan 的帖子

依家都可以換,但尋日只有黑紅兩色,SA話唔可以係第二隻錶度拆條灰色俾我,都make sense 嘅

別墅

回覆樓主:

好靚AR! 要幾$ ?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Good pick

禁止訪問

珍珠宮

babyivyfei 發表於 20-9-18 09:17

Thanks...但係呢隻款D石唔係全鑽,SA有俾埋全鑽我比較……價錢一樣,全鑽閃D,但只有黑 ...

其實我上月買咗一隻,所以打算遲D至買呢隻啫

珍珠宮

babyivyfei 發表於 20-9-18 00:08
今日好開心買到隻錶……最初買H都係專注睇袋,但後來發覺佢其他野都好靚……最鍾意條matte aligator表帶, ...

你揀咗果條matte alligator 係白色?
我好想要淺灰色

男爵府

回覆 Akimoto2115 的帖子

係淺灰黎架,張相燈光問題……我見美國官網有賣緊呀……其實最初想要白色matte雙圈但無貨……見灰都好靚就照買

珍珠宮

babyivyfei 發表於 20-9-18 18:12
回覆 Akimoto2115 的帖子

係淺灰黎架,張相燈光問題……我見美國官網有賣緊呀……其實最初想要白色matte雙 ...

淺灰色令呀

首頁

尾頁

跳至