跳至

首頁
12345...40

尾頁

大宅

吾該!

男爵府

豪景(係第三街)小姐, 份人幾好架, 不過佢盤唔算多。另外, 福滿地產(第三街/正街交街)okay

另外金輝同廣豐盤就幾多, 不過本人同自己媽咪都幫襯過, 覺得個d經紀做野麻麻地。金輝叫佢退租退十世 , 廣豐就sell 貴野 。我媽咪因為租開樓主, 所以呢頭個d地產都知知地。

大宅

HI你好呀,我而家揾緊堅尼地城,早排揾美聯,我揾150萬以下既樓,好多地產舖都白鴿眼啦,睇完一次都無聲氣,最近揾左間x基,叫佢還價又話吾記得,吾知佢點做野,個業主又玩野,放盤而家又話吾賣!激死!

原帖由 060905 於 09-6-3 14:51 發表
豪景(係第三街)李小姐, 份人幾好架, 不過佢盤唔算多。另外, 福滿地產(第三街/正街交街)都okay。

另外金輝同廣豐盤就幾多, 不過本人同自己媽咪都幫襯過, 覺得個d經紀做野麻麻地。金輝叫佢退租退十世 , 廣 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章

試試金河...盤多...d料又齊.

原帖由 膽小媽媽 於 09-6-3 15:32 發表
HI你好呀,我而家揾緊堅尼地城,早排揾美聯,我揾150萬以下既樓,好多地產舖都白鴿眼啦,睇完一次都無聲氣,最近揾左間x基,叫佢還價又話吾記得,吾知佢點做野,個業主又玩野,放盤而家又話吾賣!激死!

...

希望每天開心渡過 ;-)

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 膽小媽媽 於 09-6-3 14:16 發表
吾該!

我都係搵福滿地產, 佢地其實有2個partners開. 不過2個月前佢地意見不合拆左伙喇.....

其中一個partner (姓:任), 而家o係福滿隔離開左間置樂地產. 你搵佢啦. 我當時買樓都係搵佢跟. 佢唔會好主動打比你問你睇成點. 我當時搵佢睇左5-6次同一個單位, 佢都冇怨言, 我覺得佢幾好, 唔會push你make decision. 而家行過佢舖頭都仲會有計傾.

男爵府

咁中西半山(唔係豪宅呀)有無好agent介紹?

男爵府

豪景(係第三街)小姐
原帖由 tautaub 於 09-6-3 16:49 發表
咁中西半山(唔係豪宅呀)有無好agent介紹?

大宅

吾,等我去揾下福滿先!我都有睇過金河呀,不過未入去問過,我又睇過石塘咀有間叫咩興,都係睇一次無回音!唉!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 膽小媽媽 於 09-6-3 15:32 發表

...

卑路乍街近三上嘅寶栢, 你搵阿寶吖 (肥嗰個)
我搬嚟西環就嚟5年, 搬過3次... 3次我都搵佢, 佢跟得好好
我個仔早2日先話好掛住寶姨姨

子爵府

醒目開學勳章

係咪即係亞Christine呀?
我都幫襯過佢。

原帖由 小倩 於 09-6-3 20:10 發表

我搬嚟西環就嚟5年, 搬過3次... 3次我都搵佢, 佢跟得好好

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 2BMa 於 09-6-4 03:21 發表
係咪即係亞Christine呀?
我都幫襯過佢。

佢自我介紹叫阿寶咋喎...
Christine係咪好似菊姐, 瘦啲嗰個呀

男爵府

其實我想搵3房2toliet, 唔超過30年樓的, 有無好介紹.

男爵府

西區好少32 toilet既盤喎, 3房勉強都有, 2 toilet……
原帖由 tautaub 於 09-6-4 10:08 發表
其實我想搵3房2toliet, 唔超過30年樓的, 有無好介紹.

大宅

我就未有機會睇三房,不過身邊朋友都無聽過佢地3房有套廁!可能弘都/寶翠園果d會有!

原帖由 060905 於 09-6-4 10:21 發表
西區好少3房2 toilet既盤喎, 3房勉強都有, 但2 toilet就……

大宅

吾該晒!我之前睇中一間,原來個agent睇錯價,打返來話業主吾賣,呢間地產舖以後吾水我幫襯!
原帖由 小倩 於 09-6-3 20:10 發表

男爵府

原帖由 膽小媽媽 於 09-6-4 12:18 發表
我就未有機會睇三房,不過身邊朋友都無聽過佢地3房有套廁!可能弘都/寶翠園果d會有!
係呀, 弘都/寶翠園係有, 不過太貴, 尤其弘都我覺得d間格麻麻地。

男爵府

咁我應該在中上環搵

大宅

係啦,呢兩度太貴啦,我有排都未儲到錢買,我老公又係吾like弘都,佢話外型吾好喎,我記得前幾年又係西環揾樓,個agent都話弘都間隔麻麻!

係呢?你住邊頭架?我都吾知幾時先可以搬返來,個女9月就返學lu!
原帖由 060905 於 09-6-4 12:49 發表
係呀, 弘都/寶翠園係有, 不過太貴, 尤其弘都我覺得d間格麻麻地。

大宅

你想搬返邊頭呀?

我就一定要揀西環,因為我媽咪幫我湊個女,湊返家都方便d!

原帖由 tautaub 於 09-6-4 15:26 發表
咁我應該在中上環搵

大宅

你想搬返邊頭呀?

我就一定要揀西環,因為我媽咪幫我湊個女,湊返家都方便d!

原帖由 tautaub 於 09-6-4 15:26 發表
咁我應該在中上環搵

首頁
12345...40

尾頁

跳至