自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

luvkaka 發表於 20-9-21 15:42
鄭嘉穎陳凱琳 feel 到對的時間對的人好SWEET. 好愛對方種感覺.
但依PAIR只係FEEL到個女好冧個男, 個男為咗 ...

自從袁同ex分開了,個樣就冇哂光彩。鄭同陳,馬明同靚湯,佢地呢啲,你睇樣都覺得佢地sweet, feel到熱戀中,但袁同張,從冇。我都覺得張好鐘意袁,但袁俾人感覺,好似只係食得唔好徒既感覺,唔覺得佢好愛個女仔。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

真係好似鄭生鄭太 !

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

199707100304 發表於 20-9-21 18:06
自從袁同ex分開了,個樣就冇哂光彩。鄭同陳,馬明同靚湯,佢地呢啲,你睇樣都覺得佢地sweet, feel到熱戀中 ...

Exactly

公爵府

Jasmine-4711 發表於 20-9-21 15:43
如果我係那位爸爸,我會送少少首期,由得後生捱幾年去供樓. 等幾年,袁生仍行為好好,先送大禮.
否則,離婚要 ...
我認同你, 覺得個爸爸太快送太多嘢喇, 好似怕個女嫁唔去 !

wcpcelia    發表於 20-9-24 16:38

公爵府

BK2002 發表於 20-9-21 16:46
其實呢行有好幾個男藝人都娶到有錢女, Bobby, 黎諾E...大部人人對呢兩位藝人都無咁反感~
仲有吳家樂

公爵府

白玫瑰 發表於 20-9-21 17:26
因為呢2个之前冇扮好情傷,唔夠半年就同呢个
係啦, 之前喊曬, 仲話要等返前度, 轉頭就拍拖

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

雪影 發表於 20-9-21 16:37
其實我唔係好信,呢個劉公子爆話人哋性慾強,如果呢班港男出嚟接客,唔係佢哋話做幾次就做幾次喎,應該由 ...

我google左“劉公子”,佢係基的,喜歡俾錢肌肉型港男/警察/其他男人拍半身或全身的裸照. 本來係佢私人珍藏,冇流出去.

但幾年前有男人告佢非禮,佢想用裸照要脅他收聲,結果他報警. 警察上門搜證才知有咁多男人俾佢影左全裸/半裸照.

那班被影的證人冇開名,但劉公子因此入獄,可能懷恨在心,要唱衰晒有名氣的證人.

袁生話自己當時冇脱光影.

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

小肥§澄 發表於 20-9-21 15:05
睇東張西望時,我c6笑笑口話袁靠外父賺唔少,言語中我感覺有少少睇唔起人,我即問返佢:如果將來你都同個外 ...

係囉,d人講得咁難聽,e+有人話唔做野等老婆養咩?女人有私己錢、有錢過老公就係貼佬?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

張寶兒個妹都應該會好搶手

男爵府

小肥§澄 發表於 20-9-21 15:05
睇東張西望時,我c6笑笑口話袁靠外父賺唔少,言語中我感覺有少少睇唔起人,我即問返佢:如果將來你都同個外 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

syne403 發表於 20-9-21 14:35
袁偉豪向張寶兒求婚成功後,兩人今年5月以聯名買下了清水灣的傲瓏2000呎單位,其後二人再花400萬買入兩個車 ...

點同呀

侯爵府

shirley784 發表於 20-9-21 14:48
袁即係貪心
呢 pair 正狗男女

yes

大宅

回覆樓主:

問題係做咩要落男個名 我係老豆水送比佢住咪得

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

真係頂唔順呢度嘅人,明明係好事,祝福人都咁難嘅

翡翠宮

chocolatebean 發表於 20-9-21 14:48
回覆 Carol999 的帖子

轉左工, 淨係服事太太一個BOSS

x2

伯爵府

大笨鐘 發表於 20-9-21 16:57
我唔係想幫佢講說話,不過藝人應該要口甜舌滑,交際能力要強,係呢個行業需要嘅特質。

我唔會睇唔起男仔 ...

我想起高浩正同佢個有錢醫生太太,但高好man有骨氣,冇乜用外家錢。所以出身窮唔緊要,而係男可以同女一人一半夾,靠自己,而唔係靠外父囉。
另外佢哋都真心相愛,好似嘉頴同grace。

首頁
45678...9

尾頁

跳至