婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

Gloria22sen 發表於 20-10-6 11:44
回覆 caca0904 的帖子

可能是男人無女人甘多野諗同計較,佢地覺得無咩大不了,吾會去理架,但我地就會諗點解 ...

都好難喇少見,原本真係好少機會見,自從我姑仔個仔出左世之後就大鑊,早兩年個b仲係細,一個星期一次,係我c6衰先,鐘意去玩佢個b,久而久之,我99姑仔變左老鳳搵你湊仔陪玩,慘!而家我姑仔個b三歲先好dd,一個月一兩次,因為我99痴線架,日日喺我姑仔度睇住我姑仔99湊b,招呼我地,永遠都係去我姑仔度,仲有,講出嚟都好笑,我從來沒去過我6299家,真係奇怪家庭,我諗都要等我姑仔個b上小學先唔洗見咁密

男爵府

回覆 caca0904 的帖子

甘搞笑,返姑仔屋企? 不過小朋友愈大,家長愈忙,到時真係會好少見,小學D興趣班又多,加上大量功課,過時過節先會見到一次

禁止訪問

伯爵府

老陳皮 發表於 20-10-20 05:31
你99係女强人,咁會令人有心理準備呢個99係會麻煩啲,我隻99係老雞,到而家五六十歲,仲要扮後生,咁耐都 ...

唔知道你同你奶奶有咩恩怨,你可以唔鍾意奶奶,但係唔該你尊重返你自己同你老公。
如果你奶奶係老x,咁你老公係啲咩?咁你自己同啲仔女又係啲咩?請問你有冇聽過咩叫物以類聚呀?
唔怪之得公海jm都話,婆媳版有好多jm 思想偏激,把口真係恐怖

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Dannybb 發表於 20-9-21 18:21
同女強人99一齊住左10幾年.. 早幾日聽到佢好大聲同工人講:我買左D菜唔好俾果D人咁快食完呀!仲有D紅蘿蔔, ...

其實有幾多人既99係好人呀,衰過你99既大有人在。 我唔會叫你算數,唔會叫你睇開點,因為我都係受害者,有d 傷害係彌補唔到,一諗起佢就覺得自己就黎精神病,希望大家懂得保護自己,祝福大家可以早日脫離魔掌。

禁止訪問

大宅

bibilan 發表於 20-9-21 19:57
10幾年我真係忍唔到,我忍佢9個月都覺得就嚟痴線

9日都太多

別墅

Dannybb 發表於 20-9-21 22:47
你講得啱!我果日真係失眠,又喊又想即刻搬去阿媽屋企住. 最後係顧及我老公同埋如果即刻搬走就肯定反面, ...

點解吾可以反面?
越忍d得越得戚

複式洋房

Dannybb 發表於 20-9-21 18:21
同女強人99一齊住左10幾年.. 早幾日聽到佢好大聲同工人講:我買左D菜唔好俾果D人咁快食完呀!仲有D紅蘿蔔, ...

加油

首頁

尾頁

跳至