想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

樓主唔使灰心,我第1次抽到1x粒得3粒受精再全軍覆沒,第2次抽得1粒最後成功左,多唔一定好

大宅

2020勳章

李BB 發表於 20-9-22 17:59
第二胎試左兩年啦!決定ivf但今日只取得七個卵(本身照到有十三個,六個係空心卵泡)成績出嚟有啲失望:laug ...

我得5個,最後只用到3個,放左2個雪胎,一次bingo龍鳳,唔係曬命,只係想比多D信心你,加油

複式洋房

winnie1105 發表於 20-9-26 03:25
樓主唔使灰心,我第1次抽到1x粒得3粒受精再全軍覆沒,第2次抽得1粒最後成功左,多唔一定好
...

想問你第二次係放鮮胎定雪胎? day 幾嘅胎呀?

複式洋房

chiling009 發表於 20-9-26 09:09
我得5個,最後只用到3個,放左2個雪胎,一次bingo龍鳳,唔係曬命,只係想比多D信心你,加油
...

謝謝你呀!請問你是不是放day5嘅雪胎?什麼grade ?

大宅

2020勳章

李BB 發表於 20-9-26 09:13
謝謝你呀!請問你是不是放day5嘅雪胎?什麼grade ?

我放day 3咋,我果時咩都唔識問,所以我唔知咩grade

洋房

唔好灰心 加油

大宅

李BB 發表於 20-9-26 09:11
想問你第二次係放鮮胎定雪胎? day 幾嘅胎呀?

第2次放 Day 3 鮮胎,grading 都唔高姑娘話marginal

大宅

2020勳章

第二胎試左兩年啦!決定ivf但今日只取得七個卵(本身照到有十三個,六個係空心卵泡)成績出嚟有啲失望:laug ...

唔好灰心丫
我本身都有多囊 喺台灣做IVF拎到1x粒
成功培養到既係2粒 最後做埋PGS 得1粒合格
但都成功懷孕 而家女女2個幾月大
就算得1粒都係一個希望 千祈唔好氣餒

洋房

樂觀d先啦,冇話一定唔得

男爵府

不要灰心,當年我得5粒,之後3粒成胎,放2個胎,最後一個著床,阿囝已2歲,很健康

洋房

我星期一都做左抽卵,做之前醫生話起碼抽到一打,最後淨係抽到7粒。今日醫生打黎話宜家得返1粒仲分裂緊,但好慢。我今日灰左成日

複式洋房

我上個月都係抽到11粒 得7粒用到 4粒受精 仲要唔係靚grade 唔好灰心呀 加油
少少地夠用就得啦 祝一擊即中!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊