自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

https://www.youtube.com/channel/UCSL_H3RujUDEgFVbUykoxZA

有個六十男同事話明白d阿伯,有時望住三公主好過黑面老婆.

已刪除用户

禁止訪問

珊瑚宮

三公主有白滑波白滑大髀

玩具萬歲!

伯爵府

我識佢地, 唔計佢地點對男人.

平時對人好有禮貌(我係女人)
星期五是無飯主婦日

水晶宮

你同事雖然品味唔好但講得啱。
我自己見到對住老公嘅面口都唔開胃,自己都討厭自己

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

唱歌唔緊要,不過唔好係公衆地方唱歌,唔係個個鍾意嘈,全個空間比佢哋嘅嘈音霸佔晒係好自私嘅行為,嘈音污染成個本來寧靜嘅環境,真係好討厭。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Celine524 發表於 20-9-22 21:05
https://www.youtube.com/channel/UCSL_H3RujUDEgFVbUykoxZA

有個六十男同事話明白d阿伯,有時望住三公主好 ...

有阿伯話:佢半層樓都係我買畀佢架﹗

咁你男同事,有無買半層樓畀佢老婆呢?

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

my005 發表於 20-9-23 11:35
有阿伯話:佢半層樓都係我買畀佢架﹗

好似妖獸都市

wcpcelia    發表於 20-9-24 15:53

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Celine524 發表於 20-9-23 11:54
好似妖獸都市

如果有男人話鍾意呢類人,老實講,我會睇唔起佢囉﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

百貨百客,各有所好.

子爵府

my005 發表於 20-9-23 11:56

佢話呀妹,到你五六十歲就會明白

子爵府

my005 發表於 20-9-23 11:56

珊瑚宮

Celine524 發表於 20-9-23 12:01

我50+啦,我唔明佢地喎﹗

男爵府

adacheung1972 發表於 20-9-23 10:41
我識佢地, 唔計佢地點對男人.

平時對人好有禮貌(我係女人)

伯爵府

回覆樓主:

我係佢老婆要檢討下,老公鍾意呢啲肥膩大媽都唔揀老婆

大宅

回覆樓主:

sorry ,呢三隻x都好核突下,好嘈,唔識欣賞佢地歌喉。
不過,麻甩佬實受樂既,如果我c6 去睇呢d 低質素既女,我會對佢重新估計。

子爵府

回覆樓主:

D音樂又大聲,好嘈,真係想係佢隔離唱鄭秀文

水晶宮

fitfish 發表於 20-9-23 10:21
三公主有白滑波白滑大髀

白切雞

水晶宮

呢啲咁重口味嘅嘢,真係唔係個個男人都中意

首頁

尾頁

跳至