自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

2020勳章

shobi 發表於 20-9-23 07:21
我鐘意去惠康,普遍啲嘢平過同百佳,問一句會員有幾閒,有就出示Code無就話無囉,我又唔係好覺聽到首歌,亦 ...

同意 隻歌有無甘大影響力

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

隻歌會嚴重干擾你腦部運作 係念力定係愛呀?!

大宅

回覆 agee 的帖子

佢地真慘

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Catcatlove 發表於 20-9-23 06:09
次次問係咪會員都煩啦,如果係點會唔識攞出嚟儲分,人地緊張啲分多過你啦
...

咁又唔係咁講,好多人活在夢中要人提
辛苦晒收銀果d職員啫,一日問幾百次

公爵府

2020勳章 畀面勳章

講真聽完你哋講我剛剛買嘢先有留意首歌
我實在太專心買嘢
無嘢阻到我

瑪瑙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我附近嗰間已經叫做播細聲左,同隔一陣先播,員工話有人投訴

瑪瑙宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 20-9-23 10:50
咁又唔係咁講,好多人活在夢中要人提
辛苦晒收銀果d職員啫,一日問幾百次
...

係架,唔提佢,佢轉頭鬧你點解唔提佢

瑪瑙宮

回覆樓主:

donki都煩

伯爵府

2020勳章

Wistariatree 發表於 20-9-23 06:33

我見過有客不停投訴大家姐點解收銀姐姐唔問佢係咪會員 ...

買左幾萬蚊野咩

伯爵府

2020勳章

cindy618 發表於 20-9-23 11:02
donki都煩

Donki煩好多

伯爵府

2020勳章

我反而覺得有歌仔聽下幾好喔,諗緊買乜嘢時,完全冇受到首歌影響,輕鬆行時又會跟住唱下,我屋企附近間唔會好大聲

子爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

開頭好大聲,真係好煩擾,近排細聲左,我覺得可以接受

大宅

其實我係之前有post 講先專登仔細聽,完全唔影響我

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

惠康首歌有阿LAM唱, 都叫做好聽。
DONKI 及百佳早前都有播歌, 兩間都係女人聲, 聽到好煩, 完全沒心機再買野, 想快走。

大宅

我同對小朋友又好鍾意聽..
不過唔駛咁痛苦, 唔鍾意咪去第二間..

至於儲分, 我又覺得提下無壞..
儲下儲下當返錢駛...唔錯丫~

男爵府

2020勳章

larisqa 發表於 20-9-23 02:11
惠康YUU首歌真係好煩,好難頂好滋擾,可否停播放過我們市民? 以及放過內裡工作的職員?

我入去正係想放鬆re ...

要停係打去惠康總公司,呢度問冇用

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cindy618 發表於 20-9-23 11:01
係架,唔提佢,佢轉頭鬧你點解唔提佢

前排至有帖問餐廳員工係咪有「責任」提醒客人咩卡埋單有優惠
真金白銀都要靠人提啦,何況區區積分

瑪瑙宮

Charlotte_mom 發表於 20-9-23 11:37
前排至有帖問餐廳員工係咪有「責任」提醒客人咩卡埋單有優惠
真金白銀都要靠人提啦,何況區區積分
...

我都記得此post

大宅

回覆樓主:

我勁鐘意首歌,仲一路買一路唱。
YuU, 啦啦啦啦啦啦啦啦~啦~啦~

男爵府

2020勳章

可能我去得少
覺得隻歌都ok
細細聲就無問題

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊